Libnet.ro
UNICEF

21:15

Atac la libertatea presei: Dan Voiculescu cere in instanta inchiderea Evenimentul Zilei

B1 B1,
Atac la libertatea presei: Dan Voiculescu cere in instanta inchiderea Evenimentul Zilei

Dan Voiculescu a cerut in instanta inchiderea Evenimentul Zilei, a anuntat publicatia, citata de B1 TV. Omul de afaceri a cerut inchiderea ziarului din cauza articolelor publicate despre el. Un. continuă pe B1

Dan Voiculescu cere inchiderea EVZ.

Jurnalistii de la Evenimentul zilei scriu intr-un articol care va fi publicat in editia de joi, cum Dan Voiculescu a cerut inchidearea ziarului. Potrivit EVZ, citat de B1TV, omul de afaceri ar fi cerut acest lucru din cauza articolelor publicate despre el. Evenimentul zilei, amenintat cu inchiderea!, scrie Simona Ionescu in EVZ. Un anunt important pentru cititorii EVZ! Un personaj media, acuzat de coruptie, cere in instanta dizolvarea Evenimentului zilei. El si-a pus avocatii si o firma .

EVZ: Dan Voiculescu cere inchiderea ziarului.

Jurnalistii de la Evenimentul zilei scriu intr-un articol care va fi publicat in editia de joi, cum Dan Voiculescu a cerut inchidearea ziarului. Potrivit EVZ, citat de B1TV, omul de afaceri ar fi cerut acest lucru din cauza articolelor publicate despre el Stire in curs de actualizare.

Dan Voiculescu: Basescu a incercat sa mai castige cateva clipe de atentie

Presedintele Traian Basescu a incercat sa mai castige miercuri cateva clipe de atentie, abordand un subiect extrem de important - IMM-urile, afirma presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )