Libnet.ro
UNICEF

21:30

Atac Noua Zeelanda. O cunoscuta echipa de crichet a scapat ca prin minune din tragedia care a rapit 49 de vieti

Antena3 Antena3,
Atac Noua Zeelanda. O cunoscuta echipa de crichet a scapat ca prin minune din tragedia care a rapit 49 de vieti

Cel putin 40de oameni au fost ucisi si alte zeci ar fi fost raniti in urma unui dublu atac armat la doua moschei din orasul Christchurch, Noua Zeelanda. Echipa de crichet din Bangladesh se afla in. continuă pe Antena3

Atac Noua Zeelanda. O cunoscuta echipa de crichet a scapat ca prin minune din tragedia care a rapit 40 de vieti

Cel putin 40de oameni au fost ucisi si alte zeci ar fi fost raniti in urma unui dublu atac armat la doua moschei din orasul Christchurch, Noua Zeelanda. Echipa de crichet din Bangladesh se afla in.

Facebook explica de ce nu a sters live-ul cu atacul din Noua Zeelanda

Facebook a explicat de ce a sters atat de tarziu contul si live-ul atacatorului din Noua Zeelanda. Aparent, e mai simplu sa cenzureze nuduri si atitudini rasiste decat atacuri violente. Noua.

Atac armat in Noua Zeelanda. Ce s-a descoperit despre unul dintre atacatori

Cel putin 27 de oameni au fost ucisi si 40 ar fi fost raniti in urma unui dublu atac armat la doua moschei din orasul Christchurch, Noua Zeelanda. Politia a reusit sa aresteze 3 barbati si o femeie si.

LIVETEXT VIDEO Atacuri armate la doua moschei din Noua Zeelanda, soldate cu 40 de morti si 48 de raniti/ Politia a arestat 4 persoane / Premierul Ardern: Nu poate fi descris decat ca un atac terorist

La doua moschei din orasul Christchurch din Noua Zeelanda au avut loc atacuri armate in care au fost ucisi cel putin 40 de oameni, iar 20 sunt raniti grav. Politia a retinut patru persoane, o femeie si trei barbati, transmite Reuters. Atacul, cel mai grav de acest fel din istoria tarii, a avut loc vineri, in timpul rugaciunilor de dupa-amiaza. Autoritatile spun ca este vorba de un atac terorist motivat de o ideologie de extrema-dreapta. 19 La spitalul din Christchurch sunt tratate 48 de persoane ranite in atentatele teroriste, 20 sunt in stare grava. 03 Ardern a confirmat ca in masinile atacatorilor erau dispozitive explozive, dar nu a putut spune daca ei planuiau si un atac sinucigas cu masinile-capcana. 49 Cetateanul australian care a fost arestat ar fi postat online un document in care spune ca a inceput sa planuiasca atacurile acum doi ani08. 29 Premierul Jacinda Ardern a declarat ca 40 de oameni au murit, iar 20 sunt raniti dupa acest atac: Nu poate fi descris decat ca un atac terorist.

LIVETEXT VIDEO Atacuri armate la doua moschei din Noua Zeelanda, soldate cu 49 de morti si zeci de raniti/ Politia a arestat 4 persoane / Premierul Ardern: Nu poate fi descris decat ca un atac terorist

La doua moschei din orasul Christchurch din Noua Zeelanda au avut loc atacuri armate in care au fost ucisi cel putin 49 de oameni, iar zeci sunt internati in spital, unii cu rani grave. Politia a retinut patru persoane, o femeie si trei barbati, transmite Reuters. Atacul, cel mai grav de acest fel din istoria tarii, a avut loc vineri, in timpul rugaciunilor de dupa-amiaza. Autoritatile spun ca este vorba de un atac terorist motivat de o ideologie de extrema-dreapta. 24 Comisarul de politie Mike Bush a anuntat ca bilantul mortilor a crescut la 49 dupa ce cateva victime au murit la spital. 05 Pana acum, cea mai mai sangeroasa crima in masa din Noua Zeelanda avusese loc in 1990, cand un criminal singuratic a ucis 13 barbati, femei si copii 09. 19 La spitalul din Christchurch sunt tratate 48 de persoane ranite in atentatele teroriste, 20 sunt in stare grava. 03 Ardern a confirmat ca in masinile atacatorilor erau dispozitive explozive, dar nu a putut spune daca ei planuiau si un atac sinucigas cu masinile-capcana. 49 Cetateanul australian care a fost arestat ar fi postat online un document in care spune ca a inceput sa planuiasca atacurile acum doi ani.

Atac terorist in Noua Zeelanda. Atacatorul a scris numele mai multor romani pe arme

Atacatorul din Noua Zeelanda a scris numele unui roman pe unul dintre incarcatoarele pustii de asalt pe care a folosit-o in atacurile de la moschei. Alaturi de alte figuri istorice si extremisti.

Atacuri in Noua Zeelanda. Filmul primului atac - VIDEO

Cel putin 49de persoane au fost ucise si alte 20 au fost grav ranite in atacuri care au avut loc vineri asupra a doua moschei din orasul Christchurch din Noua Zeelanda, a anuntat premierul Jacinda Ardern i.

Atac terorist in Noua Zeelanda. Atacatorul a scris numele unui roman pe una dintre arme

Atacatorul din Noua Zeelanda a scris numele unui roman pe unul dintre incarcatoarele pustii de asalt pe care a folosit-o in atacurile de la moschei. Alaturi de alte figuri istorice si extremisti.

LIVETEXT VIDEO Atacuri armate la doua moschei din Noua Zeelanda, soldate cu 40 de morti / Politia a arestat 4 persoane / Premierul Ardern: Nu poate fi descris decat ca un atac terorist

La doua moschei din orasul Christchurch din Noua Zeelanda au avut loc atacuri armate ce au provocat un numar mare de morti si raniti. Presa locala scrie ca intre 9 si 27 de persoane au murit, dar bilantul nu este confirmat oficial. Politia a retinut patru persoane, o femeie si trei barbati, transmite Reuters. Atacul, cel mai grav de acest fel din istoria tarii, a avut loc vineri, in timpul rugaciunilor de dupa-amiaza. 49 Cetateanul australian care a fost arestat ar fi postat online un document in care spune ca a inceput sa planuiasca atacurile acum doi ani08. 29 Premierul Jacinda Ardern a declarat ca 40 de oameni au murit, iar 20 sunt raniti dupa acest atac: Nu poate fi descris decat ca un atac terorist. 25 Unul dintre cei patru retinuti de fortele de ordine este australian, a declarat premierul australian Scott Morrison08. 11 Mai multe dispozitive explozive improvizate puse pe masini din Christchurch au fost dezamorsate08. 07 Al doilea atacator a deschis focul la o moschee din Linwood, o suburbie din Christchurch.

Atac armat asupra a doua moschei din Noua Zeelanda: 40 de morti dupa ce s-a tras timp de 15 minute

Un tragator a deschis focul asupra a peste 200 de oameni in moscheea Al Noor din orasul Christchurch, Noua Zeelanda. Politia si martorii care au reusit sa fuga spun ca exista multiple victime, relateaza CNN. De asemenea, politia avertizeaza asupra mai multor tragatori, existand suspiciunea ca mai multe moschei sunt vizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )