Libnet.ro
UNICEF

08:30

Atac sangeros intr-un centru comercial din Londra. Politistii sunt in alerta maxima

Antena3 Antena3,
Atac sangeros intr-un centru comercial din Londra. Politistii sunt in alerta maxima

Atac sangeros intr-un centru comercial din Londra. Un barbat a fost injunghiat, scrie Daily Mail. Barbatul, in varsta de aproximativ 20 de ani, a fost atacat in centrul comercial. continuă pe Antena3

ATAC SANGEROS intr-un centru comercial din Londra. Un barbat a fost injunghiat

Un barbat a fost injunghiat in Londra, in centrul comercial Westfield. Politistii si paramedicii au fost chemati de urgenta, iar tanarul a fost dus la spital, confom.

Controale ale Politiei si ANSVSA intr-un complex comercial din Sectorul 6 al Capitalei

Politisti specializati in investigarea criminalitatii economice si inspectori ai Autoritatii Nationale Sanitare-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) fac, vineri dimineata, controale intr-un complex comercial de produse alimentare din Sectorul 6 al Capitalei.

Franta: Un barbat de 81 de ani a murit intr-un sex-shop din Toulouse

Un barbat de 81 de ani a murit duminica dupa-amiaza intr-un sex-shop din Toulouse, noteaza ladepeche. fr. Acesta viziona un film pornografic in momentul in care a suferit un atac de.

Imagini uluitoare din Londra: Un imigrant taie copertina camionului in care se afla ascuns si sare in mijlocul strazii (VIDEO)

Un barbat, despre care se crede ca este un imigrant ilegal, a fost filmat in timp ce taia copertina camionului cu numere de Polonia in care se afla si sare direct in mijlocul traficului din Londra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )