Libnet.ro
UNICEF

08:00

Atac sangeros intr-un mall din Manchester! Cel putin cinci persoane au fost injunghiate

Antena3 Antena3,
Atac sangeros intr-un mall din Manchester! Cel putin cinci persoane au fost injunghiate

Centrulcomercial Arndale din Manchaster a fost evacuat in urma unui atac. Patru persoane au fost injunghiate iar autoritatiile au ajuns de indata la fata locului. Cele patru victime sunt in acest. continuă pe Antena3

Atac armat la o sinagoga din Germania. Cel putin doua persoane au fost ucise

Cel putin doua persoane au fost impuscate mortal in apropiere de o sinagoga din orasul Halle, din Germania. Incidentul s-a petrecut la scurt timp dupa incheierea unui festival.

TEROARE la MALL! OAMENI iNJUNGHIATI! Autoritatile au intervenit DE URGENTA!

Un atac s-ar fi produs la mall-ul Arndale din Manchester, Marea Britanie, iar primele informatii spun ca ar exista cateva persoane ranite, transmite Reuters, citat de Hotnews.

Atac armat la o sinagoga din Germania. Cel putin doua persoane au fost ucise

Cel putin doua persoane au fost impuscate mortal in apropiere de o sinagoga din orasul Halle, din Germania. Incidentul s-a petrecut la scurt timp dupa incheierea unui festival.

Cinci persoane au fost injunghiate, vineri, in centrul comercial Arndale, din Manchester

Patru persoane au fost injunghiate, vineri, in centrul comercial Arndale, din Manchester. Un barbat de circa 40 de ani, principalul suspect, a fost arestat.

Situatie revoltatoare la un mall din Capitala! Sapte restaurante de tip fast-food, inchise fiindca vindeau mancare expirata

Mancare expirata, carne depozitata direct pe ciment si alimente tinute in vase pline de rugina! Este meniul nevazut de la un cunoscut mall din Capitala. Sapte restaurante de tip fast-food au fost.

Statul ar incasa cel putin 10.000 de lei pe an de la fiecare persoana apta de munca, dar care in prezent nu lucreaza

Romania are peste sapte milioane de persoane apte de munca, dar care nu lucreaza. Daca ar fi reintegrate in piata muncii, Statul ar incasa cel putin 10. 000 de lei pe an de la fiecare individ care acum ingroasa randurile celor fara un loc de munca.

Cum poti sa participi la Sef Sub Acoperire daca ai o firma cu cel putin 20 de angajati

De joi, 12 septembrie, de la 21:30, toti telespectatorii din Romania pot urmari ce face un Sef sub acoperire, numai la PRO TV! Emisiunea va fi saptamanala. in fiecare editie cate un director va experimenta mai multe job-uri in propria companie, fara ca angajatii sa-i cunoasca adevarata functie. Emisiunea Sef sub acoperire, este realizata dupa formatul .

Atac sangeros in Marea Britanie! Patru persoane au fost ranite

Centrulcomercial Arndale din Manchaster a fost evacuat in urma unui atac. Patru persoane au fost injunghiate iar autoritatiile au ajuns de indata la fata locului. Cele patru victime sunt in acest.

Atac armat in centrul orasului Manchester: 5 persoane, injunghiate. Cine este atacatorul

In aceasta vineri a avut loc un atac armat, chiar in inima orasului englezesc Manchester. Exista victime confirmate de catre autoritati, iar numarul acestora a fost facut public. De asemenea, atacatorul este un individ care si-a inceput actele de violenta in plina zi, cand a inceput sa injunghie oamenii de pe strada. Atac armat in .

Atac armat in orasul german Halle. Cel putin doi oameni au fost ucisi

Cel putin doi oameni au fost ucisi, in urma unui atac armat din orasul Halle, aflat in estul Germaniei, potrivit politiei locale, citata de presa germana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )