Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac sinucigas cu bomba la Kabul, langa ambasada Germaniei: Cel putin 15 oameni ucisi si 300 de raniti

Hotnews Hotnews,
 Atac sinucigas cu bomba la Kabul, langa ambasada Germaniei: Cel putin 15 oameni ucisi si 300 de raniti

O explozie puternica a avut loc in capitala afgana, Kabul, langa ambasadele straine, in apropierea palatului prezidential si a ambasadelor straine, noteaza Reuters. Cel putin 67 de persoane ranite au fost transportate la spital. UPDATE: 15 oameni ucisi si 300 de raniti este bilantul anuntat de autoritati, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Atac sinucigas cu bomba la Kabul, langa ambasada Germaniei: Cel putin 67 de raniti

O explozie puternica a avut loc in capitala afgana, Kabul, langa ambasadele straine, in apropierea palatului prezidential si a ambasadelor straine, noteaza Reuters. Cel putin 67 de persoane ranite au fost transportate la spital.

Atac sinucigas cu bomba la Kabul, langa ambasada Germaniei

O explozie puternica a avut loc in capitala afgana, Kabul, langa ambasadele straine, in apropierea palatului prezidential si a ambasadelor straine, noteaza Reuters.

Politia germana a arestat un adolescent sirian, suspectat ca planuia un atac sinucigas la Berlin

Politia germana a arestat marti un sirian in varsta de 17 ani suspectat ca planuia un atac sinucigas la Berlin, relateaza Deutsche Welle. Tanarul a fost arestat in districtul Uckermark din landul Brandenburg, situat la nord-est de capitala Germaniei.

Un sirian de 17 ani, retinut in Germania pentru ca planuia un atac sinucigas in Berlin

Politia germana a retinut marti un sirian de 17 ani suspectat ca planuia un atac sinucigas in Berlin, a declarat un purtator de cuvant al ministerului de interne din landul Brandenburd, potrivit Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )