Libnet.ro
UNICEF

07:45

Atac terorist in Arabia Saudita. Tinta: doua dintre cele mai mari rafinarii din tara

România Liberă România Liberă,
Atac terorist in Arabia Saudita. Tinta: doua dintre cele mai mari rafinarii din tara

Doua centre producatoare de petrol din Arabia Saudita, intre care cea mai mare unitate procesatoare . continuă pe România Liberă

Atac cu drone in Arabia Saudita asupra unora dintre cele mai importante instalatii economice. Despre ce tinte e vorba si ce distrugeri au lasat in urma (FOTO, VIDEO)

Mai multe drone au atacat Abqaiq, cea mai importanta rafinarie a gigantului saudit Aramco, precum si instalatiile companiei de la campul petrolifer Khurais, relateaza B1 TV. Atacurile au fost revendicate de.

VIDEO Atacuri cu drone asupra a doua instalatii petroliere importante din Arabia Saudita

Un atac cu drone a avut drept tinta cea mai mare instalatie de procesare a petrolului din Arabia Saudita si o alta statie operata de compania Aramco, sambata, a declarat ministrul de Interne al regatului, declansand un incendiu imens la un procesator vital pentru resursele energetice globale, informeaza The Guardian.

Incendii la instalatii petroliere din Arabia Saudita, in urma unor atacuri cu drone

Doua instalatii petroliere din Arabia Saudita sunt afectate de incendii in urma unor atacuri cu drone produse sambata dimineata, informeaza presa de stat de la Riyad, citata de postul BBC News, scrie Mediafax.

Arabia Saudita: Promisiunea lui Netanyahu este o escaladare periculoasa in regiune

Arabia Saudita a declarat ca promisiunea premierului israelian, Benjamin Netanyahu, de a anexa o par.

FOTOGALERIE Cum arata metroul din Kiev, unul dintre cele mai frumoase din Europa

Kiev, capitala Ucrainei, are 2,6 milioane de locuitori si metroul, cu cele trei magistrale, este esential intr-un oras cu un rau urias ce-l taie in doua si cu strazi in panta. Chiar daca cele mai frumoase statii nu se compara cu cele din Moscova, cateva sunt foarte elegante si au fost greu de construit din cauza geologiei complicate. Unele au candelabre superbe, altele au picturi, altele vin cu combinatii inedite de culori. Metroul din Kiev are si portiuni pe unde ruleaza la suprafata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )