Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atac terorist la Barcelona. Avertismentul lui Cristian Tudor Popescu: in Europa nu mai exista...

Antena3 Antena3,
Atac terorist la Barcelona. Avertismentul lui Cristian Tudor Popescu: in Europa nu mai exista...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu crede atacul terorist de la Barcelona este de fapt un asasinat in masa si ca aceasta este reactia teroristilor din ISIS la pierderea de teren in Siria. continuă pe Antena3

Atac terorist la Barcelona! Ce au surpins jurnalistii pe o strada a orasului. Este imaginea durerii (FOTO)

Atac terorist la Barcelona. Lovita de un atentat terorist in aceasta dupa-masa, Barcelona pare sa fi imbracat hainele durerii. Atac terorist la Barcelona. Un terorist, aflat la volanul unei.

Atac terorist la Barcelona! Ce au surprins jurnalistii pe o strada a orasului. Este imaginea durerii (FOTO)

Atac terorist la Barcelona. Lovita de un atentat terorist in aceasta dupa-masa, Barcelona pare sa fi imbracat hainele durerii. Atac terorist la Barcelona. Un terorist, aflat la volanul unei.

Atac terorist in Barcelona. Apelul facut de autoritati catre populatie

Politia spaniola a confirmat joi dupa-amiaza un atac terorist la Barcelona, unde o furgoneta a patruns in pietonii aflati pe artera Rambla, informeaza presa locala. Fortele de ordine au blocat.

Atac terorist la Barcelona. Ministerul Afacerilor Externe: Este oficial. Un roman, pe lista ranitilor

Update: Un cetatean roman a fost identificat printre persoanele ranite in urma atacului terorist comis joi la Barcelona, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE). Ministerul Afacerilor Externe.

Atac terorist la Barcelona. Un roman, pe lista ranitilor

Un roman se afla printre ranitii atacului terorist la Barcelona. Deocamdata nu se cunoaste starea sa de sanatate. Stire in curs de actualizare .

Atac terorist in Barcelona. MAE: Nu sunt cetateni romani printre victimele atacului

O furgoneta a intrat in multime, joi dupa-amiaza, in zona turistica Ramblas din Barcelona. Cel putin doua persoane au murit, iar alte aproximativ 20 au fost grav ranite. Niciun cetatean romac.

Atac terorist in Barcelona. Marturia unei romance: Este un haos. S-au auzit impuscaturi!

Alina Huc, o romanca aflat in Barcelona, a declarat joi seara la Antena 3 ca este un haos in centrul orasului, nu se poate circula si oamenii sunt speriati. Este un haos. S-au auzit.

FOTO + LIVE VIDEO. Atac terorist in Barcelona: Doi oameni au murit, dupa ce o masina a intrat in pietonii din zona turistica Ramblas. Mai multi oameni au fost luati ostatici intr-un restaurant evreiesc

O furgoneta a intrat, joi seara, in multimea aflata la plimbare in zona turistica Ramblas din Barcelona. Autoritatile spaniole au confirmat existenta mai multor raniti. Cetatenii sunt sfatuiti sa evite zona din jurul Pietei Catalonia.

Un avion militar tinta unui posibil atac terorist

Un avion de vanatoare al Fortelor Aeriene siriene a fost tinta unui posibil atac terorist. Acesta a fost doborat marti de insurgenti sau teroristi in centrul Siriei, pilotul fiind capturat,.

VIDEO. 17 persoane au fost ucise intr-un atac terorist in Burkina Faso. Cativa oameni sunt luati ostatici

Un numar de 17 persoane au fost ucise intr-un atac terorist comis asupra unei cafenele-restaurant din Ouagadougou, capitala statului Burkina Faso, de catre presupusi jihadisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )