Libnet.ro
UNICEF

21:15

Atac terorist la metroul din Santiago de Chile: Cel putin 10 persoane au fost ranite

B1 B1,
Atac terorist la metroul din Santiago de Chile: Cel putin 10 persoane au fost ranite

Cel putin 10 oameni au fost raniti in urma unui atentat cu bomba intr-o statie de metrou din Santiago de Chile, capitala statului Chile. Actiunea a fost calificata de Guvern drept un act terorist, desi nu a. continuă pe B1

Cel putin sapte raniti in urma unei explozii la metroul din Santiago de Chile. Prima ipoteza, un atac terorist

O explozie puternica a avut loc luni intr-o statie de metrou din Santiago de Chile, capitala statului sud-american Chile, in urma acesteia fiind ranite cel putin sapte persoane, potrivit AFP.

Ebola: Cel putin 2.296 decese din 4.293 cazuri in cinci tari vest-africane

Numarul de victime facute de virusul Ebola in cinci tari vest-africane Guineea, Liberia, Sierra Leone, Nigeria si Senegal) se ridica, pana in prezent, la cel putin 2. 296, dintre 4. 293 cazuri, in cea mai grava epidemie de acest fel a tuturor timpurilor, a anuntat astazi Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), citata de Reuters.

14 raniti din cauza unei explozii la metrou in Santiago de Chile

Cel putin 14 persoane au fost ranite de o explozie care a avut loc intr-o statie de metrou din Santiago de Chile, capitala statului Chile. Guvernul a calificat incidentul drept un act terorist, insa acesta nu a fost inca revendicat.

Cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola. Cel putin 2.296 de decese din 4.293 de cazuri in cinci tari din Africa de Vest

Cel putin 2. 296 de persoane din 4. 293 de cazuri de infectie in cinci tari din Africa de Vest si-au pierdut viata in cea mai grava epidemie de Ebola din istorie, a anuntat marti Organizatia Mondiala a.

Rapirea spionului din Estonia, sfidarea lui Putin

Estonia declara ca unul dintre agentii sai de securitate a fost rapit la frontiera si dus in Rusia in timp ce incerca sa puna capat activitatilor ilegale de contrabanda la granita, dar Rusia sustine ca a fost arestat pe teritoriul sau, FSB anuntand ca este suspect de spionaj. Ofiterul Eston Kohver a fost prezentat de rusi ca spion, doua zile dupa vizita istorica a lui Obama in statul baltic si observatori occidentali considera ca operatiunea de rapire, fara precedent, este raspunsul lui Putin la asigurarile date de Obama si NATO ca pot asigura securitatea statelor baltice.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )