Libnet.ro
UNICEF

17:15

Atac terorist la Nisa. Lucian Mindruta: Un copil roman, descoperit intr-un spital francez, in stare grava

România Liberă România Liberă,
Atac terorist la Nisa. Lucian Mindruta: Un copil roman, descoperit intr-un spital francez, in stare grava

Un copil roman ar fi internat in spitalul Laval, din Nisa, ca urmare a atacului terorist care a avut loc, joi seara, in orasul francez, dupa ce un barbat a intrat cu camionul, in mod voit, in multimea adunata sa vada un foc de artificii, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, sustine jurnalistul Lucian Mindruta, pe pagina sa de Facebook. continuă pe România Liberă

Atac terorist la Nisa. Ministerul Afacerilor Externe deplaseaza de urgenta o echipa consulara

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) a anuntat vineri dimineata ca, prin intermediul Ambasadei Romaniei in Franta si Consulatului General la Marsilia, intreprinde in regim de ur.

Decizia instantei dupa ce Lucian Mindruta a atacat aparatorii cainilor vagabonzi

Lucian Mindruta a fost dat in judecata de fundatia Vier Pfoten dupa ce a scris pe social media, in urma cu trei ani, un mesaj dur la adresa celor care apara cainii vagabonzi si castiga averi din fondurile primite pentru acest lucru, caini vagabonzi care au ucis atunci un copil nevinovat, in varsta de 4 ani. Iata care este decizia instantei.

Atac terorist la Nisa. Modul de operare al teroristului aminteste de metodele promovate de Statul Islamic

Camionul de tonaj greu care a lovit mortal cel putin 80 de persoane joi seara la Nisa, in sud-estul Frantei, readuce in actualitate un mod de operare cunoscut serviciilor de combatere a terorismului,.

Atac terorist la Nisa. Un bebelus de opt luni pierdut in timpul atentatului, regasit cu ajutorul Facebook

Un bebelus de 8 luni pierdut in timpul atacului de la Nisa din seara de joi a fost regasit gratie solidaritatii oamenilor pe Facebook, relateaza vineri dimineata pagina electronica a radioului Europe.

Atac terorist la Nisa. Soferul camionului era cetatean francez

Un locuitor din Nisa de origine tunisiana se afla la volanul camionului care a lovit joi seara multimea adunata pe Promenades des Anglais, scrie Le Figaro, citand Nice-matin. De asemenea,.

FOTO + VIDEO. MAE: Un copil roman ranit in atentatul de la Nisa, identificat. inca nu se stie ce s-a intamplat cu parintii lui

Unul din cei trei romani dati disparuti in Nisa, dupa atentatul de joi noapte,este un copil. El se afla internat intr-un spital de pediatrie din Nisa.

Radu Banciu: Un cretin i-a lasat pe cei din ISIS cu gura cascata. Metoda lui ii va face invidiosi pe multi. Nu a fost un atac terorist, dar il putem ingloba aici, pentru ca tot un Mohamed a fost (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre atacul din Nisa. Un camionagiu, un nene care inchiriase un camion, pretindea ca vrea sa vanda ic.

Escrocheria la nivel sentimental: Poza unui tanar apare la persoane disparute dupa fiecare atac terorist (FOTO)

Fie ca a fost caderea unui avion al EgyptAir, sau atacurile teroriste din Orlando, Istanbul sau Nisa, un mesaj identic apare pe retelele de socializare in care diverse persoane anunta ca nu-si gosesc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )