Libnet.ro
UNICEF

07:45

Atacatorul din Germania voia sa razbune moartea oamenilor din statele musulmane. Ce alte detalii au mai aflat anchetatorii despre adolescentul afgan (VIDEO)

B1 B1,
Atacatorul din Germania voia sa razbune moartea oamenilor din statele musulmane. Ce alte detalii au mai aflat anchetatorii despre adolescentul afgan (VIDEO)

Pagini dintr-un caiet gasit in casa tanarului afgan ce a atac pasagerii unui tren in Germania pot fi vazute drept o scrisoare de adio, au transmis anchetatorii, citati de RT. Adresandu-se. continuă pe B1

Posibil atentat islamist intr-un tren din Germania: Un adolescent afgan a atacat cu un cutit si un topor mai multe persoane. Trei sunt in stare grava. Atacatorul a fost impuscat mortal de politisti (VIDEO)

Un adolescent afgan de 17 ani a atacat mai multe persoane intr-un tren din Germania, in landul german Bavaria, cu un cutit si un topor, reusind sa raneasca patru persoane, dintre care trei sunt i.

Atac cu toporul intr-un tren din Germania. Cum s-a filmat atacatorul inainte de a comite agresiunea - VIDEO

Gruparea ultradicala Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care apare autorul atacului din Germania, in care acesta anunta ca avea sa comita agresiunea si in care.

Selfie inainte de macel: Atacatorul din Nisa s-a fotografiat in camionul cu care a ucis 84 de oameni

Atacatorul din Nisa s-a fotografiat in camionul cu care a ucis 84 de oameni. in fotografie, tunisianul Mohamed Lahouaiej Bouhlel se afla la volanul camionului, alaturi de un alt barbat si arata.

Atentatul dintr-un tren din Germania a avut loc chiar langa orasul unde locuiesc parintii lui Klaus Iohannis

Atentatul care a avut loc luni seara intr-un tren de pasageri din Germania, unde un tanar afgan de 17 ani a ranit mai multe persoane cu un topor, a avut loc chiar la intrarea in Wurzburg, orasul.

VIDEO. Statul Islamic difuzeaza o inregistrare cu autorul atacului din Germania

Gruparea ultradicala Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care apare autorul atacului din Germania, in care acesta anunta ca avea sa comita agresiunea si in care profereaza amenintari la adresa tarilor necredincioase, relateaza AFP.

Atacul dintr-un tren de pasageri din Germania. ISIS a difuzat imagini cu autorul, care ii indeamna pe nemti la violente (FOTO)

Patru persoane au fost grav ranite in atacul dintr-un tren de pasageri din Germania, al carui autor este un baiat afgan de 17 ani, potrivit autoritatilor locale, arata lalibre. be. Gruparea terorista ISIS.

Atacul dintr-un tren de pasageri din Germania. ISIS a difuzat imagini cu autorul, care ii indeamna pe nemti la violente (FOTO, VIDEO)

Patru persoane au fost grav ranite in atacul dintr-un tren de pasageri din Germania, al carui autor este un baiat afgan de 17 ani, potrivit autoritatilor locale, arata lalibre. be. Gruparea terorista ISIS.

PRIMELE IMAGINI infricosatoare de la atacul din Germania, unde un adolescent afgan a ranit mai multe persoane intr-un tren (VIDEO)

Au aparut primele imagini infricosatoare de la atacul din Germania in care un adolescent afgan de 17 ani a comis un atac folosind un cutit si un topor intr-un tren, informeaza.

Gruparea Stat Islamic revendica atacul armat din Germania

Gruparea terorista Stat Islamic sustine ca atacul de luni seara din trenul din Germania a fost comis de un luptator de-al sau, a transmis marti agentia Amaq News Agency, apropiata gruparii jihadiste, citata de.

Atacul dintr-un tren de pasageri din Germania, revendicat de ISIS

Organizatia terorista ISIS a revendicat atacul produs intr-un tren de pasageri din Germania, potrivit stirileprotv. ro. De altfel, se pare ca autoritatile au gasit un drapel al gruparii jihadiste, desenat de.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )