Libnet.ro
UNICEF

21:00

Atacul kamikaze la o nunta kurda din Gaziantep: Cel putin 22 dintre victime aveau sub 14 ani

Hotnews Hotnews,
 Atacul kamikaze la o nunta kurda din Gaziantep: Cel putin 22 dintre victime aveau sub 14 ani

Cel putin 22 dintre victimele atentatului terorist care a vizat o nunta din orasul turc Gaziantep erau mai mici de 14 ani, au anuntat luni autoritatile din Turcia, citate de Reuters. continuă pe Hotnews

Atac cu cutitul, comis de o femeie dezechilibrata, intr-o statie de autobuz din Bruxelles: Cel putin doua persoane ranite

O femeie a ranit, luni dupa-amiaza, cu un cutit, cel putin doua persoane intr-o statie de autobuz din Uclee, la perfiria orasului Bruxelles. Din primele indicii, autoritatile spun ca nu este vorba despre un atac terorist, ci despre o agresiune comisa de o persoana dezechilibrata, anunta BFMTv. be.

Explozie la o nunta, in sudul Turciei: Cel putin 30 de persoane au murit, iar alte 94 au fost ranite (FOTO, VIDEO)

Cel putin 30 de persoane au murit, iar alte 94 au fost ranite intr-o explozie care s-a produs la o nunta in sudul Turciei, la Gaziantep, localitate situata la aproximativ 95 km de orasul sirian Alep,.

VIDEO UPDATEAtac kamikaze cu bomba la o nunta kurda din Gaziantep, soldat cu cel putin 50 morti si 69 de raniti. Erdogan: Cel care s-a detonat era un copil de 12-14 ani

Peste 51 de oameni au fost ucisi si aproape 70 raniti sambata noapte, la o nunta din orasul turc Gaziantep, autoritatile spunand ca este vorba de o explozie provocata de un kamikaze, probabil militant al Statului Islamic. 43 Erdogan a spus ca sunt 69 de raniti, 17 dintre ei grav si 51 de morti. Potrivit presedintelui turc, atacatorul sinucigas era un copil de 12-14 ani.

VIDEO UPDATEAtac sinucigas cu bomba la o nunta kurda din Gaziantep, soldat cu cel putin 50 morti. Autoritatile suspecteaza Statul Islamic

Mai multe zeci de oameni au fost ucisi iar circa 100 raniti sambata noapte, la o nunta din orasul turc gaziantep, autoritatile spunand ca este vorba de o explozie provocata de un kamikaze, probabil militant al Statului Islamic. 10 Numarul celor morti a ajuns la 50, potrivit informatiilor de la biroul guvernatorului local.

FOTO: Atacul terorist din sud-estul Turciei: Cel putin 22 dintre victime aveau sub 14 ani

Cel putin 22 dintre victimele atentatului sinucigas care a avut loc, sambata seara, la o nunta din orasul Gaziantep, situat in sud-estul Turciei, aveau varste sub 14 ani.

Explozie la o nunta. Cel putin 30 de morti si 94 de raniti

Cel putin 30 de persoane au murit, iar alte 94 au fost ranite, sambata seara, intr-o explozie produsa la o nunta in Gaziantep, in sudul Turciei, aproape de frontiera siriana, transmit agentiile internationale de presa, care citeaza un bilant in crestere difuzat de biroul guvernatorului local.

Atentat sinucigas la o nunta din Turcia. Cel putin opt morti si 60 de raniti, in urma exploziei

Mai multe persoane au fost ranite, sambata seara, intr-o explozie la o nunta in Gaziantep, in sudul Turciei, aproape de frontiera siriana, transmit agentiile internationale de presa. q.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )