Libnet.ro
UNICEF

14:45

Atacul de noapte din Brazilia: Samsung a pierdut cateva milioane de dolari in telefoane si tablete furate

Adevărul Adevărul,
Atacul de noapte din Brazilia: Samsung a pierdut cateva milioane de dolari in telefoane si tablete furate

O fabrica din Brazilia a Samsung a fost jefuita. Primele informatii dadeau prejudiciul la aproape 36 de milioane de dolari, dar compania sud-coreeana. continuă pe Adevărul

Cupa Mondiala din Brazilia, pe locul doi ca medie de spectatori

Cupa Mondiala din Brazilia se claseaza pe locul 2 in ceea ce priveste media de specatori, fiind depasita doar de editia din 1994, desfasurata in Statele Unite. inaintea semifinalelor si a finalelor, media.

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa controalele efectuate asupra tuturor jucatorilor prezenti la turneu, a anuntat, luni, dr. Michel DHooghe, presedintele comitetului medical.

FIFA anunta ca nu a fost depistat niciun caz de dopaj la Mondialul din Brazilia

Toti jucatorii prezenti la Mondialul din Brazilia au fost testati fara a fi depistat un singur caz de dopaj, a anuntat presedintele comitetului medical al FIFA, Michel DHooghe. Am efectuat controale asupra a.

Bursa din Brazilia a deschis in scadere

Bursa din Brazilia a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Brazilia: Aproximativ 30 de barbati au furat 40.000 tablete si telefoane direct din fabrica Samsung

Aproximativ 30 de barbati inarmati au jefuit o fabrica Samsung in orasul brazilian Campinas statul Sao Paulo) si au furat 40. 000 de dispozitive electronice, telefoane si tablete, evaluate la 80 milioane de.

Chinezii au taiat un sfert din profitul Samsung

Profitul operational al grupului sud-coreean Samsung Electronics, cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, a scazut cu 24% in trimestrul al doilea, la 7. 200 miliarde de woni 7,1 miliarde de dolari), ca urmare a concurentei rivalilor din China si a aprecierii monedei sud-coreene.

Romtelecom si Cosmote, avand ca tert sustinator pe Huawei, vor construi o retea nationala de internet broadband in zonele defavorizate din tara, pentru 83,1 milioane de euro

Romtelecom si Cosmote, avand ca tert sustinator pe furnizorul chinez de echipamente telecom Huawei, au castigat concesionarea lucrarilor de construire si operare a unei retele nationale de internet broadband in zonele defavorizate din tara, contracte in valoare de 365,7 milioane lei 83,1 milioane de euro, inclusiv TVA), conform datelor publicate in 5 iulie 2014 in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Proiectul este finantat prin fonduri UE. Reteaua va fi amplasata in 783 de localitati din 40 de judete, in care traiesc aproape 400. 000 de locuitori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )