Libnet.ro
UNICEF

18:00

Atacul de pe Podul Londrei. Premierul britanic Boris Johnson omagiaza curajul trecatorilor care au intervenit pe a salva vietile celorlalti

Antena3 Antena3,
Atacul de pe Podul Londrei. Premierul britanic Boris Johnson omagiaza curajul trecatorilor care au intervenit pe a salva vietile celorlalti

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat vineri, intr-o interventie televizata, ca incidentul de pe Podul Londrei, in care un barbat a injunghiat cu un cutit mai multe persoane - cinci, potrivit unor. continuă pe Antena3

Boris Johnson: Nu o sa va spun cati copii am

Premierul britanic Boris Johnson a declarat vineri ca nu vrea sa spuna cati copii are pentru ca nu vrea sa-i aduca in lumina reflectoarelor inainte de alegerile de pe 12 decembrie, transmite Reuters.

Boris Johnson suspenda campania electorala, dupa atacul de la Londra

Premierul britanic in exercitiu, Boris Johnson, liderul Partidului Conservator, a decis suspendarea timp de doua zile a campaniei electorale, in urma atacului terorist comis in centrul Londrei, informeaza Mediafax, citand BBC.

Boris Johnson da asigurari ca Marea Britanie iese din UE cel tarziu in 31 ianuarie

Premierul Boris Johnson a subliniat, vineri, ca Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana pana in 31 ianuarie, in cazul in care el si conservatorii sai ies victoriosi la alegerile anticipate din 12.

Incidentul de pe Podul Londrei: primele declaratii ale Politiei. Suspectul purta o vesta exploziva falsa VIDEO

Politia londoneza trateaza evenimentul de vineri de la Podul Londrei drept un atac terorist, dupa ce a ucis un barbat, care a atacat mai multe persoane cu cutitul, relateaza AFP si The Associated Press.

Politia Metropolitana trateaza incidentul de la Podul Londrei ca si cum ar avea legatura cu terorismul

Politia Metropolitana a anuntat vineri ca un barbat a fost impuscat de fortele de ordine in incidentul de la Podul Londrei - pe care-l trateaza ca si cum ar avea legatura cu terorismul, relateaza BBC News.

VIDEO impuscaturi pe Podul Londrei, dupa izbucnirea unei altercatii

Impuscaturi s-au auzit vineri dupa-amiaza pe Podul Londrei, in centrul capitalei Marii Britanii, dupa sosirea politiei pentru aplanarea unei altercatii, relateaza BBC.

LIVETEXT VIDEO Atac cu arma alba pe London Bridge, in centrul Londrei: Doi trecatori au fost ucisi, alti trei raniti Atacatorul a fost impuscat de politie Incidentul, considerat terorist

Cel putin doua persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite, vineri, la Londra, in urma unui atac cu arma alba comis pe London Bridge, relateaza presa internationala. Atacatorul a fost impuscat mortal de politie, care trateaza incidentul drept unul terorist. 30 Atacul cu cutitul comis vineri pe London Bridge, in centrul Londrei, s-a soldat cu doi morti si trei raniti, a confirmat politia, potrivit AFP. 10 Atacul de pe London Bridge: premierul britanic Boris Johnson a convocat vineri seara o reuniune a Comitetului de criza din cadrul Guvernului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )