Libnet.ro
UNICEF

17:30

Atena neaga discutiile cu Ankara pentru detensionarea situatiei din Mediterana de Est

România Liberă România Liberă,
Atena neaga discutiile cu Ankara pentru detensionarea situatiei din Mediterana de Est

Atena a dezmintit discutiile cu Ankara pentru detensionarea situatiei din Mediterana de Est, dupa un. continuă pe România Liberă

Se intampla astazi la granita Romaniei cu Ungaria. Minunea pentru toti romanii din planul de guvernare PNL

Oficial, de astazi, Romania se uneste cu Ungaria printr-un nou punct de frontiera, care face legatura dintre doua autostrazi. Soferii vor putea circula pe mini-lotul Biharia Bors, ce face parte din Autostrada Transilvania. Aceasta este prima sectiune de autostrada ce se inaugureaza anul acesta. Mai multe detalii, in continuare. Autostrada Transilvania primii kilometrii .

IN DATA DE 12 OCTOMBRIE SIF Oltenia convoaca actionarii pentru aprobarea situatiei financiare a anului trecut

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a convocat actionarii, la data de 12 octombrie, la solicitarea SIF Banat-Crisana SIF1) si SIF Muntenia SIF4), ce detin 5,55% din SIF5, pentru revocarea hotararilor celor doua adunari ce au avut loc in data de 28 aprilie si supunerea din nou la vot a propunerilor initiale avute pe ordinea de zi, referitoare la aprobarea situatiilor financiare aferente anului 2019 si distributia de dividende, se arata intr-un raport remis, ieri, de SIF-ul din Craiova catre Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Fermierii vor primi despagubirile pentru seceta incepand din 18 septembrie

Cererile de despagubiri pentru seceta vor putea fi depuse pana la data de 15 septembrie,urmand ca banii sa fie livrati in conturi trei zile mai tarziu,potrivit unui anunt al ministrului Agriculturii si.

Oros: Fermierii vor primi despagubirile pentru seceta incepand din 18 septembrie

Fermierii pot depune cererile de despagubiri pentru seceta pana la 15 septembrie, iar banii vor incepe sa le intre in conturi trei zile mai tarziu, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

Masuri luate de Primaria Sectorului 4 pentru desfasurarea anului scolar in bune conditii sanitare: Sute de mii de masti si teste, substante pentru dezinfectie, separatoare din plexiglas (FOTO)

Primaria Sectorului 4 a anuntat ca a cumparat masti de protectie pentru copii si profesori, substante pentru dezinfectie, separatoare din plexiglas si teste pentru depistarea infectiei cu coronavirus pentru.

Baraganul si Capitala se topesc: cod galben pentru zece judete din sud-estul tarii

Meteorologii au emis o atentionare meteorologica COD GALBEN valabila astazi, de la ora 10. 00, pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )