Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ateneul National din Iasi continua seria de spectacole de teatru in aer liber

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ateneul National din Iasi continua seria de spectacole de teatru in aer liber

Ateneul National din Iasi continua si in a treia saptamana a lunii lui Cuptor seria de spectacole in aer liber care se vor desfasura atat in Gradina de vara a Ateneului, cat si la Amfiteatrul Palas. Iubitorii de teatru sunt asteptati cu spectacole educative pentru copii, cu povesti arhicunoscute si comedii spumoase pentru cei mari, . continuă pe Ceaşca de Cultură

Ateneul National din Iasi invita publicul la spectacole de teatru in aer liber si in luna august

Ateneul National din Iasi anunta, in luna lui Gustar, un program cultural-artistic variat, cu reprezentatii teatrale in Gradina de vara a Ateneului si la Amfiteatrul Palas. Luna debuteaza sambata, 1 august, in Gradina de vara a Ateneului, de la ora 10:00, cu spectacolul Dupa fapta si rasplata, marca Marionnete Show, in care cei mici le .

Proiectii de film in aer liber, pe Terasa acoperis a Ateneului National din Iasi

Incepand de joi, 23 iulie 2020, Cinema Ateneu invita cinefilii la filme in aer liber, pe Terasa acoperis a Ateneului National din Iasi, un spatiu ideal pentru proiectii audio-vizuale, cu o capacitate de 50 de locuri. Serile de cinema incep cu filmul Urma, un rar film politist realizat la noi in tara, debutul in lungmetraj .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )