Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ateneul National din Iasi invita publicul la spectacole de teatru in aer liber si proiectii de film in luna august

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ateneul National din Iasi invita publicul la spectacole de teatru in aer liber si proiectii de film in luna august

Ateneul National din Iasi continua si in ultima saptamana a lunii iulie seria de spectacole in aer liber care se vor desfasura in Gradina de vara a Ateneului, la Amfiteatrul Palas si pe terasa acoperis a institutiei noastre. Iubitorii de teatru sunt asteptati cu spectacole pentru toate gusturile, incepand de la piese pentru copii pana . continuă pe Ceaşca de Cultură

O noua saptamana cu filme in aer liber, la Ateneul National din Iasi

Saptamana viitoare, Cinema Ateneu invita spectatorii la filme in aer liber, pe Terasa acoperis a Ateneului National din Iasi. Revine in program Balanta lui Lucian Pintilie, primul film romanesc restaurat in format digital 4K si unul dintre cele mai bune filme din istoria cinematografiei romanesti. Maia Morgenstern, Razvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, Dorel Visan si Marcel .

EXCLUSIV Bilant sumbru la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Toti cei 16 pacienti de la ATI au murit. Daca un astfel de pacient face infectie COVID este considerat ca fiind deces prin coronavirus. Poate altfel nu deceda atat de repede

Potrivit unui bilant al pandemiei de coronavirusrealizat de Spitalul de de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi si prezentan joi de managerul instituiei, medicul Carmen Dorobat, in perioada 15.

Zece angajati ai Companiei de Transport Public din Iasi, confirmati cu COVID-19

Zece angajati ai Companiei de Transport Public CTP) Iasi au fost confirmati cu COVID-19, au anuntat, joi, reprezentantii institutiei.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )