Libnet.ro
UNICEF

10:15

Atentat cu bomba la un magazin romanesc din Italia

Antena3 Antena3,
Atentat cu bomba la un magazin romanesc din Italia

Un magazin din Italia, in care se vand produse romanesti, a fost vizat de o bomba artizanala. Autoritatile suspecteaza ca ar fi vorba despre un atentat. Mai multe persoane, neidentificate la acest. continuă pe Antena3

Italia: Atentat cu bomba la un magazin romanesc

Un magazin romanesc din orasul Anzio din Italia a fost tinta unui atentat cu bomba, explozia distrugand locatia, dar si alte doua magazin din apropiere. Totul s-a intamplat luni, in jurul orei 02:00, in.

JURNALUL triplului ASASIN din Brasov. Care au fost PRIMELE GANDURI ale CRIMINALULUI dupa ce si-a MACELARIT SOTIA si cei doi COPII! Cutremurator: Ce a putut sa scrie ...

Florin Buliga, criminalul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii, a marcat pe toata lumea. Criminalul si-ar fi notat gandurile intr-un carnetel, la scurt timp dupa ce si-a ucis familia.

Italia: Atentat cu bomba la un magazine romanesc

Un magazine romanesc din orasul Anzio din Italia a fost tinta unui atentat cu bomba, explozia distrugand locatia, dar si alte doua magazine din apropiere. Totul s-a intamplat luni, in jurul orei 02:00, in.

Strada din Bucuresti care are un singur numar

In Bucuresti, exista o stradacu un singur numar. Este vorba despre strada Vasile Adamachi, care gazduieste Sinagoga Mare, ce dateaza din anul 1847. in perioada comunista mai multe case ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )