Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentat Manchester Arena. Premierul Theresa May anunta un atac terorist cumplit

Antena3 Antena3,
Atentat Manchester Arena. Premierul Theresa May anunta un atac terorist cumplit

Premierul britanic Theresa May a condamnat atacul terorist cumplit, care a avut loc luni seara la Manchester, la iesirea de la un concert din sala Arena Grande, atac soldat cu 19 morti si 50 de raniti,. continuă pe Antena3

Atentat Manchester Arena. Primele imagini dupa explozie (VIDEO)

Panica s-a instaurat pe strazile din Manchester, dupa explozia de la concertul Arianei Grande. Cantareata interpreta ultima piesa cand s-a auzit deflagratia. Ce a urmat este lesne de.

Atentat Manchester Arena. Suporterii ISIS sarbatoresc

Cu toate ca atacul inca nu a fost revendicat, Statul Islamic sarbatoreste pe social media, dupa ce o explozie a avut loc la Manchester Arena, provocand moartea a 19 persoane si ranirea altor 50,.

Atentatul de pe Manchester Arena, anuntat pe Twitter cu cateva ore inainte de explozie

Doua mesaje au fost postate pe Twitter, luni seara, care prevesteau atentatul de pe Manchester Arena. Acestea nu anuntau un atac propriu-zis, insa proferau amenintari la adresa Marii Brianii si foloseau.

Mesajul premierului Grindeanu, dupa atentatul de la Manchester Arena

Premierul Sorin Grindeanu a transmis condoleante victimelor atentatului de la Manchester Arena, marti dimineata, precizand ca Ambadasa Romaniei la Londra e in permanenta legatura cu.

VIDEO 22 de morti si 59 de raniti, printre care si copii, in urma unei explozii langa Manchester Arena la concertul Arianei Grande / Atacul a fost comis de un atentator sinucigas

UPDATE O explozie puternica s-a inregistrat, luni seara, langa Manchester Arena, la cateva minute dupa terminarea concertului artistei pop Arianei Grande. Politia britanica vorbeste de 22 de morti si 59 de raniti. Investigatorii spun ca ar putea fi vorba despre un atentator sinucigas care a detonat bomba cand lumea iesea de la concert. Politia cauta piste acum daca nu exista o retea de atentatori sinucigasi considerand suspect modul in care sinucigasul a putut ajunge asa de aproape de public. Se ia in calcul chiar existenta unei celule islamiste si exista temerea ca ar putea urma si alte atacuri. Atacul nu a fost revendicat pana acum. -----------------------9:38: Premierul francez Edouard Philippe ii indeamna pe cetateni sa fie vigilenti dupa atacul abominabil din Manchester. 9:24: Politia din Manchester: Prioritatea noastra este sa stabilim daca atacatorul facea parte dintr-o retea terorista - n. red. 9:22: Politia din Manchester crede ca autorul atacului este un atentator sinucigas care a murit in timpul exploziei. 9:20: Seful Politiei din Manchester confirma ca printre victime se numara si copii. 9:05: 22 de morti si 59 de raniti, cel mai recent bilant - Politia din Manchester. The Guardian)8:50: O conferinta de presa a sefilor politiei din Manchester este asteptata in aceasta dimineata. 8:35: Premierul conservator Theresa May si rivalul sau laburist Jeremy Corbyn au decis sa isi suspende campania electorala pentru alegerile legislative din 8 iunie, dupa atentat. 07:00Sunt distrusa. Din toata inima, imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte, a scris Ariana Grande, pe contul sau de Twitter. 06:39Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat pentru Digi24 ca, pana in prezent, nu au fost identificati romani printre victime. 05:10 Cabinetul britanic se reuneste de urgenta dupa explozia de la Manchester, conservatorii renunta la campania electorala Reuters)04:22 Atentatorul sinucigas ar fi fost identificat CNN)04:10 Investigatorii presupun ca atentatorul purta o vesta care sa ascunda explozibilul si ca s-a apropiat neobservat la una din intrarile Manchester Arena in timp ce publicul iesea de la concert. Se vehiculeaza in continuare posiblitatea ca atentatul sa fie opera mai multor teroristi.

LIVE UPDATE. Teroare la Manchester, la un concert al Arianei Grande. 22 persoane, intre care si copii, au murit si alte 59 au fost ranite, intr-un atac sinucigas. Politia: A fost un act terorist, Theresa May: Cunoastem identitatea atacatorului. Gruparea S

22 persoane au murit si aproximativ 59 au fost ranite, luni noaptea, dupa ce o bomba a explodat pe Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Gruparea Stat Islamic a revendicat, marti atacul. Politia britanica a arestat un suspect. Atacatorul a murit in explozie.

VIDEO. Theresa May, despre atacul de pe Manchester Arena: Multi dintre raniti sunt copii si tineri, care se afla in stare grava. Politia crede ca are identitatea atacatorului

Premierul britanic Theresa May a anuntat, marti, dupa reuniunea de urgenta a comitetului COBRA, ca politia cunoaste idenititatea autorului atacului de pe Manchester Arena, care a cauzat moartea a 22 de persoane si ranirea a 59. Totodata, sefa Executivului britanic a precizat ca multi dintre raniti sunt tineri si copii, a caror stare de sanatate este grava.

LIVE UPDATE. Teroare la Manchester, la un concert al Arianei Grande. 22 persoane, intre care si copii, au murit si alte 59 au fost ranite, intr-un atac sinucigas. Politia: A fost un act terorist, Theresa May: Cunoastem identitatea atacatorului. MAE: Nu su

22 persoane au murit si aproximativ 59 au fost ranite, luni noaptea, dupa ce o bomba a explodat pe Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande.

Premierul Marii Britanii si Ministrul adjunct pentru Securitate, primele reactii dupa atacul de pe Manchester Arena

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a avut o prima reactie dupa explozia de pe Manchester Arena, care, potrivit unui bilant oficial, s-a soldat cu moartea a 19 oameni si ranirea a 50. Detalii.

Autorul atentatului de la Manchester Arena a fost identificat

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca autorul atentatului de la Manchester Arena a fost identificat. Politia nu a facut deocamdata publica identitatea acestuia, spunand ca acheta este intr-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )