Libnet.ro
UNICEF

12:15

Atentat sinucigas la Kabul. Sunt zeci de victime

Antena3 Antena3,
Atentat sinucigas la Kabul. Sunt zeci de victime

Cel putin noua persoane au decedat, iar alte noua persoane au fost ranite, in urma unui atentat sinucigas la un hotel din Kabul unde avea loc un miting politic, atacul fiind revendicat de reteaua terorista. continuă pe Antena3

ALERTA: ATENTAT sinucigas sangeros. SUNT ZECI DE MORTI SI RANITI. Bilantul VICTIMELOR este URIAS (FOTO)

Autoritatile au declarat ca atacul a avut loc miercuri seara, in districtul Muna Garage din Maiduguri in apropierea unei moschei. Atacul a fost comis de patru femei care au detonat materiale explozibile.

Un nou atentat. Patru atacatori sinucigasi s-au aruncat in aer. Sunt zeci de victime

Cel putin 18 persoane au fost ucise miercuri seara, cand patru atacatori sinucigasi s-au aruncat in aer intr-un oras din nord-estul Nigeriei, au anuntat autoritatile statului Borno, informeaza.

Nou atac terorist. Cel putin zece persoane si-au pierdut viata, iar alte 30 sunt grav ranite

Cel putin zece oameni au murit si alti 30 au fost raniti in urma unui atac sinucigas ce a avut loc in orasul Maiduguri, din nordul Nigeriei, au anuntat reprezentantii serviciilor de interventie.

ATAC ARMAT intr-o scoala din SUA: Cel putin 5 VICTIME (VIDEO)

Atac armat la o scoala din California, din SUA! Conform primelor informatii oferite de presa locala, cel putin 3 morti, printre care si atacatorul, au fost gasiti la fata locului. in plus, alti doi.

Un avion s-a prabusit in timp ce se deplasa spre o destinatie turistica. Sunt cel putin 11 morti

Cel putin 11 persoane au murit, in Tanzania, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in timp ce se deplasa spre o destinatie turistica, informeaza site-ul agentiei Reuters. Avionul, de.

Un tren a luat foc dupa ce a deraiat intr-o rapa. Sunt cel putin 33 de morti si 30 de raniti

Cel putin 33 de persoane si-au pierdut viata, iar alte aproximativ 30 au fost ranite, in urma unui accident feroviar care s-a produs in sudul Republicii Democrate Congo, relateaza postul radio Okapi,.

VIDEO Inundatii puternice in Grecia. Cel putin 14 persoane au murit

Inundatiile puternice in urma ploilor torentiale au provocat moartea a cel putin 14 persoane si distrugeri in centrul Greciei, transmite BBCNews in pagina electronica. Orasele industriale Mandra, Nea Peramos si Megara, aflate la vest de capitala Atena, sunt cele mai grav afectate.

Cel putin 328 de morti in urma cutremurului de la granita dintre Iran si Irak

ACTUALIZARE 11:55 Bilantul victimelor a crescut la cel putin 328 de morti Bilantul victimelor cutremurului de la frontiera iraniano-irakiana a ajuns la cel putin 328 de morti, potrivit agentie iraniene de stat Irna, scrie The Associated Press. Cel putin 145 de persoane si-au pierdut viata, iar alti peste 850 de oameni au fost raniti, in urma unui cutremur cu magnitudinea 7,3 care s-a produs la granita dintre Iran si Irak, conform Reuters.

Cod ROSU de interventie in Iasi: Cel putin 12 raniti, dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit

Un grav accident rutier a avut loc, joi seara, in judetul Iasi. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit pe raza localitatii Raducaneni, cel putin 12 persoane fiind ranite. ISU a declansat codul rosu de.

Cod ROSU de interventie in Iasi: Cel putin 20 raniti, dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit (VIDEO, FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc, joi seara, in judetul Iasi. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit pe raza localitatii Raducaneni, cel putin 20 persoane fiind ranite. ISU a declansat codul rosu de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )