Libnet.ro
UNICEF

19:00

Atentat terorist in Franta. Top 10 cele mai dramatice atacuri teroriste ale ultimului secol

Adevărul Adevărul,
Atentat terorist in Franta. Top 10 cele mai dramatice atacuri teroriste ale ultimului secol

Atentat terorist in Franta. Terorismul este una dintre principalele amenintari la adresa sigurantei cetateanului. Se duc campanii de combatere a terorismului, precum si campanii de constientizare a pericolului pe care il prezinta. Se iau masuri sporite de siguranta, uneori cetatenii cedand din drepturile lor de dragul protejarii impotriva inamicului invizibil si imprevizibil. continuă pe Adevărul

Atentat terorist in Franta: Revista Charlie Hebdo a mai fost tinta mai multor atacuri din partea islamistilor in ultimii ani

Atentat terorist in Franta. Revista Charlie Hebdo de la Paris a fost tinta mai multor atentate teroriste savarsite de islamisti religiosi. in noiembrie 2011, sediul saptamanalului francez satiric a fost distrus de un incendiu premeditat. A fost, cel mai probabil, o razbunare dupa ce redactia a publicat caricaturi cu profetul Mohamed si l-a numit redactor-sef pentru numarul urmator.

9 din 10 cele mai scumpe masini vandute in 2014 prin licitatie au fost . Recordul: 38,1 milioane dolari

A dominat piata de masini de colectie in 2014, ca valoare, 9 din 10 cele mai scumpe masini tranzactionate prin licitatie purtand insemnele marcii de lux din Maranello, a anuntat compania italiana. Recordul de pret platit pentru o masina 1962 250 GTO Berlinetta) este de 38,115 milioane dolari, aceasta fiind si cea mai scumpa masina tranzactionata vreodata in lume, prin licitatie.

Atentat terorist Franta. Je Suis Charlie - mesajul de solidaritate cu victimele de la Charlie Hebdo, devenit viral pe net

Un numar impresionant de oameni si-au aratat, prin intermediul celor mai populare retele sociale, solidaritatea fata de jurnalistii publicatiei satirice franceze Charlie Hebdo, care au fost tintele unui atentat terorist, in urma caruia 12 persoane au fost ucise, iar alte 10 au fost ranite, dintre care patru se afla in stare critica, scrie CNN.

Atentat terorist in Franta. Marturii dupa atacul de la Paris: Sunt trupuri la pamant, balti de sange, raniti foarte grav

Atentat terorist in Franta. in dimineata zilei de miercuri, sediul ziarului de satira Charlie Hebdo a fost atacat de trei barbati inarmati cu o racheta si cu mitraliere Kalasnikov. 12 oameni au fost ucisi in atentatul terorist, dupa cum l-a numit presedintele Frantei, Francois Hollande, dintre care 10 erau jurnalisti.

Atentat terorist in Franta. Un politist ucis si altul ranit intr-un atac armat din Paris. Suspectul principal a reusit sa fuga

Doi politisti au fost raniti intr-un atac armat care a avut loc joi dimineata, la Montrouge, in sudul Parisului. Schimbul de focuri a izbucnit cu putin timp inainte de ora 08. 00 ora Romaniei) la Montrouge, la sud de Paris. Unul dintre politisti, o femeie, a murit mai tarziu, din cauza ranilor suferite, anunta surse din politie.

Atentat terorist in Franta. Zi de doliu national in Hexagon

In Franta este zi de doliu national joi, in memoria celor douasprezece persoane ucise in atentatul terorist din Paris comis cu o zi in urma la sediul redactiei publicatiei satirice Charlie Hebdo.

Atentat terorist in Franta. Sapte persoane au fost arestate preventiv, dupa atacul de la Charlie Hebdo

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a anuntat joi arestarea preventiva a sapte persoane in ancheta privind atentatul terorist din Franta, asupra saptamanalului satiric Charlie Hebdo, relateaza AFP.

Atentat terorist in Franta. Cine sunt cei patru caricaturisti de la Charlie Hebdo ucisi in atacul de la Paris

In atentatul terorist din Franta, patru caricaturisti ai revistei satirice Charlie Hebdo se numara printre cei 12 morti. Charlie Hebdo este o publicatie cunoscuta in toata lumea dupa publicarea unor controversate caricaturi ale profetului Mahomed, un simbol religios in lumea musulmana. Nu se stie cu siguranta pretextul acestui atentat terorist, dar acele caricaturi par sa fi fost principalul motiv.

Atentat terorist in Franta. Esecul serviciilor secrete franceze

Atentat terorist in Franta. Cherif Kouachi, unul dintre atacatorii publicatiei satirice Charlie Hebdo, era cunoscut autoritatilor franceze inca din 2005, iar calea lui prin care a devenit jihadist seamana mult prea mult cea a altor teroristi dovediti. Oare serviciile secrete franceze ar fi putut preveni atacul in urma caruia 12 oameni si-au pierdut viata?.

Atentat terorist in Franta. Hollywoodul condamna actul josnic de terorism: Razboiul religios ne bate la usa

Atentat terorist in Franta. Hollywood-ul, prin vocile unor nume sonore precum actrita Meryl Streep, magnatul media Donald Trump si comedianta Tina Fey, condamna actul josnic de terorism din 7 ianuarie care a vizat sediul ziarului de satira francez Charlie Hebdo si in urma caruia 12 oameni au fost ucisi si alti 11 au fost raniti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,323 seconds )