Libnet.ro
UNICEF

11:00

Atentatele de la Paris: Numarul mortilor a urcat la 132 / Politia franceza ancheteaza implicarea a 3 frati, unul dintre ei este cautat de autoritati / Turcia spune ca in Istanbul se pregatea un atac care sa aiba loc in paralel cu cele din Paris

Hotnews Hotnews,
 Atentatele de la Paris: Numarul mortilor a urcat la 132 / Politia franceza ancheteaza implicarea a 3 frati, unul dintre ei este cautat de autoritati / Turcia spune ca in Istanbul se pregatea un atac care sa aiba loc in paralel cu cele din Paris

132 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 in stare critica, este bilantul valului de atentate comise simultan vineri seara in mai multe zone ale Parisului, care au vizat restaurante, o sala de concerte si zona adiacenta Stade de France. Cinci persoane au fost arestate duminica la Bruxelles in legatura cu atacurile de la Paris. Liderii G20, reuniti duminica in Antalya, au anuntat ca vor lua masuri impotriva circulatiei in crestere a teroristilor straini, masuri care pornesc de la gestionarea frontierelor pana la consolidarea securitatii aeriene. continuă pe Hotnews

Atentatele de la Paris: Numarul mortilor a ucrat la 132 / Politia franceza ancheteaza implicarea a 3 frati, unul dintre ei este cautat de autoritati / Turcia spune ca in Istanbul se pregatea un atac care sa aiba loc in paralel cu cele din Paris

132 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 in stare critica, este bilantul valului de atentate comise simultan vineri seara in mai multe zone ale Parisului, care au vizat restaurante, o sala de concerte si zona adiacenta Stade de France. Cinci persoane au fost arestate duminica la Bruxelles in legatura cu atacurile de la Paris. De asemenea, Politia franceza a anuntat pe Twitter ca este in cautarea unui barbat nascut in Belgia, pe nume Abdeslam Salah, acesta si doi frati ai sai fiind suspectati de implicare in atacuri. Autoritatile de la Atena au dat publicitatii, duminica seara, numele titularului pasaportului gasit langa trupul neinsufletit al unuia dintre presupusii autori ai atentatului de pe Stade de France: Ahmad alMohammad, cetatean sirian in varsta de 25 de ani, care ceruse azil la sosirea in Grecia, in luna octombrie. Deocamdata nu este clara implicarea acestuia in atac. Autoritatile franceze l-au identificat pe unul dintre trei teroristi kamikaze care au ucis vineri seara 89 de oameni in atacul comis la sala de concerte Bataclan: Omar Ismail Mostefai, cetatean francez in varsta de 29 de ani, nascut la Paris. Liderii G20, reuniti duminica in Antalya, au anuntat ca vor lua masuri impotriva circulatiei in crestere a teroristilor straini, masuri care pornesc de la gestionarea frontierelor pana la consolidarea securitatii aeriene.

LIVE TEXT Atentatele de la Paris: Numarul mortilor a ajuns la 132 / Politia franceza ancheteaza implicarea trei frati, unul dintre ei este cautat de autoritati / Turcia spune ca in Istanbul se pregatea un atac care sa aiba loc in paralel cu cele din Pari

O masina folosita pentru comiterea atacurilor de vineri seara de la Paris a fost gasita abandonata intr-o suburbie din estul Parisului, iar 6 persoane din anturajul lui Omar Ismail Mostefai, kamikaze identificat ca unul dintre autorii atacurilor de la Bataclan, sunt interogate duminica de anchetatori, anunta AFP, citand surse judiciare. 132 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 in stare critica, este bilantul valului de atentate comise simultan vineri seara in mai multe zone ale Parisului, care au vizat restaurante, o sala de concerte si zona adiacenta Stade de France. 19Bilantul victimelor a urcat la 132 de morti21. 09Unul dintre cei trei frati suspectati de implicare in atacurile din Paris, vanat de politia franceza20. 30Panica in apropierea salii Bataclan dupa ce s-a crezut ca s-au auzit focuri de arma19. 00Un grup condus de un apropiat al lui Jihadi John ar fi planuit un atac in Istanbul in paralel cu cel din Paris17. 20 Liderii G20, reuniti la Ankara, au tinut un moment de reculegere in memoria victimelor atacurilor16. 40 Luxemburg a convocat o intalnire de urgenta a ministrilor de interne europeni pe 20 noiembrie16. 30 Doi dintre atacatorii de vineri venisera din Bruxelles a anuntat postul de televiziune public din Belgia14. 34 Cinci persoane au fost arestate la Bruxelles in legatura cu atentatul de la Paris.

Atacurile teroriste din Paris: Bilantul victimelor a urcat la 132 de morti

Trei dintre persoanele ranite in atentatele din Paris au decedat duminica la spitale, astfel ca bilantul victimelor atacurilor teroriste a ajuns la 132 de morti, in afara celor sapte sau opt teroristi decedati, relateaza presa franceza, citata de Mediafax.

Atentate teroriste in Paris. Politia franceza si belgiana il cauta pe Salah Abdeslam

Politia franceza a difuzat duminica un apel solicitand informatii despre un individ susceptibil de implicare in atentatele de la Paris, Salah Abdeslam, vizat si de un mandat de arestare international emis de autoritatile belgiene, transmite AFP.

Calais: Politia franceza, in stare de alerta maxima la centrul pentru migranti

Politia franceza se afla, sambata, in stare de alerta maxima, la centrul de primire pentru migranti din orasul-port Calais nordul Frantei), dupa atentatele de vineri seara din Paris.

FOTO Unul dintre cei trei frati suspectati de implicare in atacurile din Paris, vanat de politia franceza

Politia franceza a anuntat pe Twitter ca este in cautarea unui barbat nascut in Belgia, pe nume Abdeslam Salah, scrie Reuters. Acesta ar fi legat de atacurile de vineri noaptea in care au murit peste 130 de persoane si este descris ca fiind periculos.

Pasaportul descoperit de politia franceza langa trupul neinsufletit al unuia dintre autorii atentatelor apartine unui imigrant sirian inregistrat in Grecia in luna octombrie

Pasaportul descoperit sambata de politia franceza langa trupul neinsufletit al unuia dintre autorii atentatelor de la Paris apartine unui imigrant sirian inregistrat pe o insula din Grecia la sosirea pe teritoriul Uniunii Europene, in luna octombrie. Anuntul a fost facut de ministrul grec al Protectiei publice, Nikos Toskas, citat de AFP.

Politia franceza, la hotelul Pullman din Paris. Zona Turnului Eiffel a fost evacuata

Politia a evacuat zona din jurul Turnului Eiffel si a parcului Champ de Mars din Paris, a declarat un martor pentru agentia Reuters sambata seara, conform Le Figaro. Un alt martor ocular a vazut politisti in zona hotelului Pullman, de pe Avenue de Suffren, langa Turnul Eiffel.

Politia franceza, pe urmele mai multor atacatori care ar fi fugit

Autoritatile franceze urmaresc mai multe masini cu care ar fi reusit sa fuga unii dintre autorii atacurilor teroriste din Paris, informeaza Le Figaro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )