Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentatul de la Ankara: Surse: Unul dintre presupusii autori ar fi fost o membra a PKK

România Liberă România Liberă,
Atentatul de la Ankara: Surse: Unul dintre presupusii autori ar fi fost o membra a PKK

Unul dintre presupusii autori ai atentatului care a avut loc, duminica, in Ankara, era o femeie care s-a apaturat Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) in 2013. continuă pe România Liberă

Atentatul de la Ankara: Surse: Doi presupusi atentatori, identificati ca membri ai PKK. Alte patru persoane au fost arestate

Unul dintre presupusii autori ai atentatului care a avut loc, duminica, in Ankara, era o femeie care s-a apaturat Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) in 2013.

Omar Cecenul, unul dintre liderii Statului Islamic in Siria, este mort din punct de vedere clinic dupa un raid aerian american

Omar al-Shishani, cunoscut ca Omar Cecenul, unul dintre liderii gruparii Statul Islamic in Siria, este mort din punct de vedere clinic dupa ce convoiul sau a fost lovit in timpul unui raid aerian american, a anuntat duminica Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului. Omar Cecenul este mort din punct de vedere clinic si respira de cateva zile doar cu ajutorul aparatelor, fiind internat intr-un spital din Raqa, bastion al gruparii ultra-radicale aflat in nordul Siriei, au anuntat reprezentantii Observatorului sirian, citati de AFP.

UPDATE. Sotia lui Tulli Renato, unul dintre cei doi evadati de la sectia 19, a primit mandat de arestare pentru inlesnirea evadarii

Sotia lui Tipul Renato, unul dintre cei doi doi barbati care au evadat duminica de la sectia 19, a fost retinuta pentru inlesnirea evadarii. Sotul, dus cu mandat de arestare la Judecatoria Sectorului 5.

UPDATE. Familia lui Tulli Renato, unul dintre cei doi evadati de la sectia 19, adusa la audieri. Sotia sa, retinuta pentru inlesnirea evadarii

Sotia lui Tipul Renato, unul dintre cei doi doi barbati care au evadat duminica de la sectia 19, a fost retinuta pentru inlesnirea evadarii. Sotul, dus cu mandat de arestare la Judecatoria Sectorului 5.

O vedeta Antena 1 a trecut Oceanul pentru unul dintre cele mai importante maratoane din lume

Ca sa alergi un maraton trebuie sa ai calitati care nu tin numai de forta fizica. Ai nevoie de determinare, de entuziasm, de un moral bun, dar si de capacitatea de a-ti depasi propriile limite. Unul dintre.

Atentatul de la Ankara: Ambasadorul Australiei in Turcia a fost la 20 de metri de locul exploziei

Ministrul australian de Externe, Julie Bishop, a declarat, luni, ca ambasadorul Australiei in Turcia, James Lersen, s-a aflat intr-o intersectie la 20 de metri distanta de locul exploziei care a ucis 34 de persoane la Ankara.

Doi bebelusi din Fetesti, internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic uremic dupa ce au consumat carne. Unul dintre copii, in varsta de 7 luni, a fost hranit cu sarmale

Cei doi copii din Fetesti care au fost internati vineri seara la Spitalul Marie Curie din Bucuresti cu sindrom hemolitic uremic au consumat carne, a declarat duminica dr. Mihaela Balgradean, sefa sectiei de Nefrologie a spitalului, citata de Mediafax. Cei doi copii au consumat carne, este vorba despre un copil in varsta de sase luni si de un alt copil in varsta de sapte luni. Cel in varsta de sapte luni a mancat sarmale date de un membru din familia sa. Este abia la inceputul bolii, insa starea lui este grava, a spus medicul Mihaela Balgradean.

Acest roman are 24 de ani si este unul dintre cei mai temuti hackeri din lume

Un tanar din Bucuresti se afla in spatele unora dintre cele mai cunoscute operatiuni de hacking din ultimii ani. in anul 2012, Team GhostShell s-a ocupat de unele dintre cele mai mediatizate infractiuni online din acea perioada. Printre tintele grupului de hackeri s-au numarat FBI-ul, NASA, Pentagonul, dar si diverse organizatii din Rusia, unde nu [].

Apple distruge unul dintre cele mai cunoscute mituri despre iPhone

Craig Federighi, seful diviziei responsabilede software la Apple, a demontat unul dintrecele mai populare mituri in legatura cu iPhone-ul. in cazul in care ati utilizat mult timp un iPhone, atunci probabil vi s-a spus la un moment dat ca daca inchideti toate aplicatiile care apar in meniul multitasking veti putea economisi din bateria telefonului. Din [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )