Libnet.ro
UNICEF

13:30

Atentatul din Manchester, ANUNTAT pe Twitter cu patru ore inainte de tragedie? Cine a facut dezvaluirile SOCANTE

B1 B1,
Atentatul din Manchester, ANUNTAT pe Twitter cu patru ore inainte de tragedie? Cine a facut dezvaluirile SOCANTE

Jurnalistii de la Daily Mail au facut un anunt socant imediat dupa atentatul din Manchester. Acestia au anuntat descoperirea facuta, si anume, ca pe un cont de Twitter a aparut o postare in care era. continuă pe B1

Atentatul de la Manchester Arena ar fi fost anuntat cu patru ore inainte. Ce mesaje au aparut

Atentat terorist Manchester Arena. Tabloidul Daily Mail scrie, in editia sa online, ca explozia de la concertul cantaretei Ariana Grande ar fi fost anuntata cu patru ore inainte sa aiba.

Atentatul din Manchester: O fetita de 8 ani figureaza printre victime

O fetita de 8 ani figureaza printre cele 22 de victime ale atentatului sinucigas din Manchester, la iesirea de la un concert pop, luni seara, a anuntat comitatul Lancashire, unde traia fata, scrie AFP.

Un om fara adapost a tinut in brate o femeie pe moarte, dupa atentatul din Manchester Arena: Nu ma puteam opri din plans

Atentatul de la Manchester Arena a scos la iveala si povesti si gesturi uluitoare. Este si cazul lui Chris Parker, un om fara adapost, care se afla in zona in momentul deflagratiei. Barbatul de.

Adrian Nastase: Atentatul din Manchester Arena poate influenta alegerile anticipate din Marea Britanie

Fostul premier Adrian Nastase puncteaza caracterul crucial pe care l-ar putea avea atentatul de la Manchester Arena asupra alegerilor anticipate care urmeaza sa aiba loc in Marea Britanie in luna.

Mai avem. Omorati-i pe toti si peste tot. Simpatizantii Statului Islamic, MESAJ pe retelele de socializare dupa atentatul din Manchester (FOTO)

Pana in acest moment nu s-a conformat daca atentatul de la Manchester este unul terorist, insa autoritatile britanice au descoperit mai multe mesaje postate pe retele de socializare de catre.

Mai avem. Omorati-i pe toti si peste tot. Simpatizantii Statului Islamic, MESAJ pe retelele sociale dupa atentatul din Manchester (FOTO)

Pana in acest moment nu s-a conformat daca atentatul de la Manchester este unul terorist, insa autoritatile britanice au descoperit mai multe mesaje postate pe retele de socializare de catre.

Atentatul din Manchester: Suspectul, identificat drept Salman Abedi

Presupusul atacator sinucigas care a comis luni seara un atentat cu bomba la finalul unui concert in Manchester Marea Britanie) a fost identificat drept Salman Abedi, au declarat marti oficiali americani, pentru Reuters.

Atentatul de pe Manchester Arena, anuntat pe Twitter cu cateva ore inainte de explozie

Doua mesaje au fost postate pe Twitter, luni seara, care prevesteau atentatul de pe Manchester Arena. Acestea nu anuntau un atac propriu-zis, insa proferau amenintari la adresa Marii Brianii si foloseau.

Autorul atentatul sinucigas din Manchester, identificat drept Salman Abedi, 22 de ani

Presupusul atacator sinucigas care a comis luni seara un atentat cu bomba la finalul unui concert in Manchester Marea Britanie) a fost identificat drept Salman Abedi, au declarat marti oficiali americani, pentru Reuters. UPDATE: Politia britanica a confirmat marti seara ca cel care a omorat 22 de persoane in atacul sinucigas cu bomba comis in Manchester a fost identificat drept Salman Abedi, in varsta de 22 de ani.

Autorul atentatul sinucigas din Manchester, identificat drept Salman Abedi, un britanic de origine libiana in varsta 22 de ani

Presupusul atacator sinucigas care a comis luni seara un atentat cu bomba la finalul unui concert in Manchester Marea Britanie) a fost identificat drept Salman Abedi, a confirmat marti politia. Potrivit presei britanice, Salman Abedi este un britanic de origine libiana, nascut la Manchester in 1994.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3313 seconds )