Libnet.ro
UNICEF

19:15

Atentatul din New York: Un afgan de 28 de ani, cautat de politia din SUA

B1 B1,
Atentatul din New York: Un afgan de 28 de ani, cautat de politia din SUA

Ahmad Khan, in varsta de 28 de ani, este cautat de politia din New York, fiind principalul suspect in ancheta privind atentatul din New York, potrivit stirileprotv. ro. Politistii au facut. continuă pe B1

Alerta de urgenta, trimisa la toate telefoanele din New York dupa explozia din Chelsea

O alerta de urgenta a fost trimisa pe toate telefoanele din New York, avertizand cetatenii sa fie atentilaun barbat, cautat de autoritatile newyorkeze, care este principalul suspect.

Alerta de urgenta, trimisa la toate telefoanele din New York dupa explozia din cartierul Chelsea (FOTO)

O alerta de urgenta a fost trimisa pe toate telefoanele din New York, avertizand cetatenii sa fie atentilaun barbat, cautat de autoritatile newyorkeze, care este principalul suspect.

Ahmad Khan Rahami, principalul suspect in cazul exploziilor din New York si New Jersey, a fost prins

Ahmad Khan Rahami, un tanar american de origine afgana in varsta de 28 de ani, considerat principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din New York soldata cu 29 de raniti) si din New Jersey, a fost prins de politia din New Jersey. Rahami a fost prins de politia din Linden, New Jersey, dupa un schimb de focuri cu oamenii legii, la aproximativ 20 de mile de New York, anunta Reuters. Rahami a fost ranit in timpul schimbului de focuri cu politistii, scrie AFP.

MAE: Nici un roman nu a cerut ajutor in urma exploziei din New York

Consulatul General al Romaniei la New York nu a primit solicitari de asistenta din partea romanilor, in urma exploziei care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, in cartierul Chelsea din Manhattan, conform unei precizari a Ministerului de Externe, remisa Agerpres.

FOTO+VIDEO. Explozia din New York. Martorii spun ca au simtit o unda de soc trecandu-le prin corp: Am simtit cum s-a cutremurat pamantul sub noi

Martorii exploziei de la New York povestesc despre zgomotul puternic care i-a scos pe toti locuitorii cartierului din case, despre fum si agitatie, dar si despre interventia fortelor de ordine.

America, opera de arta din aur amplasata in toaleta unui muzeu din New York

Toaleta muzeului Guggenheim din New York detine, de vineri, un vas de WC din aur masiv, potrivit EuropaFM. Vasul este o opera de arta intitulata America siapartine artistului italian Maurizio.

Alerta la academia militara West Point, dupa ce o masina similara cu cea a afganului cautat pentru exploziile din New York ar fi intrat in complex

Autoritatile au emis o alerta la Academia militara West Point, din New York, dupa ce o masina similara cu cea a lui Ahmad Rahami, cautat pentru exploziile din weekend, ar fi intrat in complex, relateaza postul RT.

Cinci persoane au fost retinute dupa explozia din New York, spune presa americana. FBI neaga informatia

Cinci persoane ar fi fost retinute in legatura cu bomba explodata in zona Chelsea din Manhattan, care a ranit 29 de persoane, spune presa americana. FBI neaga, insa, aceasta afirmatie, transmit jurnalistii de la BBC.

Barack Obama, despre atentatele din New York si New Jersey: Avem toti un rol de jucat, pentru a ne asigura ca nu cedam in fata acestei temeri

Presedintele american Barack Obama le-a promis, luni, americanilor ca se va face dreptate in cazul atentatelor care au avut loc, in weekend, in Statele Unite. Totodata, el a facut apel la vigilenta, insa a atras atentia cetatenilor sa nu cedeze in fata temerilor.

VIDEO UPDATE Pachet suspect, gasit intr-o statie de tren din New Jersey. Primar: Ar putea fi o bomba. Un dispozitiv exploziv a sarit in aer

Autoritatile investigheaza un pachet suspect gasit la gara Elizabeth, din New Jersey, au confirmat mai multe surse pentru NJ Media Advance. Primarul a adaugat ca primele indicii arata ca pachetul ar putea ascunde o bomba. Politia a blocat accesul in statie si pe mai multe strazi din jurul acesteia. UPDATE Unul dintre cele cinci dispozitive explozive gasite in apropierea statiei Elisabeth a explodat in timp ce a politia incerca sa il dezamorseze.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )