Libnet.ro
UNICEF

09:31

ATENTIE, BAIETI! Alexandra Stan este din nou SINGURA! Si-au spus ADIO: A fost o perioada mai grea

B1 B1,
ATENTIE, BAIETI! Alexandra Stan este din nou SINGURA! Si-au spus ADIO: A fost o perioada mai grea

Dupa 4 ani de relatie cei doi indragostiti, Alexandra Stan si Bogdan, si-au spus adio. Desi au locuit impreuna si s-au mutat in America, cei doi au inteles ca se potrivesc mai bine ca fiind prieteni,. continuă pe B1

Jean Paler, din nou pe PERFUZII! De data asta S-A TERMINAT! indragitul actor a facut anuntul de pe patul de spital: Nu exista tratament pentru boala mea!

Probleme de sanatate nu-i dau pace lui Jean Paler! indragitul actor 64 de ani) este grav bolnav de inima si a ajuns din nou pe perfuzii, zilele trecute, fiind internat la Spitalul Fundeni, potrivit.

E SOC TOTAL! Iulia Albu o face PRAF pe Andreea Marin... DIN NOU: O funda imensa de legat MOPUL de MATURA

Iulia Albu nu se dezminte! Creatoarea de moda a facut-o praf pe Andreea Marin, la capatul unei intalniri cu Zana Surprizelor. Ei, bine, desigur, in lumina reprosurilor au stat, din nou, alegerile sale.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, din nou parinti. PRIMELE IMAGINI - Cum o cheama pe micuta?

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au devenitparinti din nou. Dedata aceasta insa au devenit parintii spirituali ai fetiteicuplului pentru care cei doi au fost nasi de cununie, in urma cu.

Steaua Bucuresti, din nou campioana nationala la polo

Campioana en-titre la polo, Steaua Bucuresti, a cucerit titlul national si in 2019, dupa ce a invins vineri, in deplasare, formatia CSM Oradea, cu scorul de 7-4, in cea de-a treia partida din cinci programate in finala Superligii Nationale.

A facut din nou Messi lotul Argentinei?

Cu blazon serios sifonat la Cupa Mondiala din 2018, Argentina ataca in aceasta vara un nou turneu major, Copa America.

Apple promite ca a reparat tastatura la MacBook Pro, din nou

In cazul in care ai facut o investitie fabuloasa intr-un nou MacBook sau MacBook Pro, sunt sanse semnificative sa ti se strice tastatura, dar Apple ti-o va repara gratuit. Deja in cateva.

Halep spera sa castige, din nou, turneul de la Roland Garros

Simona Halep a declarat inaintea plecarii la Paris, ca isi doreste din tot sufletul sa castige pentru a doua oara consecutiv turneul de Mare Slem de la Roland Garros, ceea ce i-ar aduce si un premiu de 2,3 milioane de euro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )