Libnet.ro
UNICEF

12:45

ATENTIE! Cetatenii, avertizati prin RO-ALERT: Este COD ROSU de averse torentiale, descarcari electrice, grindina, vant puternic si vijelie

B1 B1,
ATENTIE! Cetatenii, avertizati prin RO-ALERT: Este COD ROSU de averse torentiale, descarcari electrice, grindina, vant puternic si vijelie

Vasluienii au fost avertizati, vineri seara, prin aplicatia Ro-Alert sa se adaposteasca in locuri sigure, dupa ce meteorologii au emis cod rosu de fenomene periculoase, relateaza Agerpres. continuă pe B1

Cod rosu de canicula: care e tara in care oamenii se topesc la 50 de grade

Milioane de cetateni infrunta, in aceasta perioada, temperaturi greu de suportat. Este cod rosu de canicula, iar mercurul din termometre sare de 50 de grade Celsius. Nordul Indiei si Pakistanul se confrunta cu un val de canicula, cu temperaturi care sar de 50 de grade Celsius. Autoritatile au fost nevoie sa ia masuri speciale de [] .

Cod rosu de inundatii in Timis. Localnicii din Ohaba Lunga au fost avertizati prin Ro Alert. Patru oameni evacuati de ISU

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare cod rosu de unundatii pe raul Bega, in zonele Balint si Chizatau.

UPDATE Cod rosu de inundatii in Timis. Localnicii din Ohaba Lunga au fost avertizati prin Ro Alert. Patru oameni evacuati de ISU

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare cod rosu de unundatii pe raul Bega, in zonele Balint si Chizatau.

COD ROSU de furtuna si grindina. Populatia a fost avertizata prin sms. LISTA judetelor afectate

Mai multe localitati din zona de est a judetului sunt sub avertizare nowcasting cod rosu de vijelii, fapt pentru care populatia a primit un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT, a declarat vineri purtatorul.

Avertizare R0-alert: Cod rosu de vreme severa imediata la Vaslui

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod rosu de vreme severa imediata in judetul Vaslui. Avertizarea, valabila pentru in intervalul orar 20. 30, a fost transmisa si prin sistemul Ro-alert.

Cod rosu de ploi torentiale, furtuna si grindina in Botosani. Pana cand este valabila avertizarea meteo

Meteorologii au emis, marti seara, la ora 17. 00, o avertizare cod rosu de ploi torentiale, grindina si furtuna in mai multe localitati din judetul Botosani, valabila pana la ora 19.

Cod rosu de inundatii pe rauri din judetele Timis, Arad, Iasi si Botosani, pana vineri la ora 9.00

Hidrologii au emis, joi, avertizari cod rosu de inundatii pentru rauri din judetele Timis, Arad, Iasi si Botosani. Avertizarile sunt valabile pana vineri, la ora 9.

Prapad peste tara: A fost emis COD ROSU! Care sunt judetele cele mai afectate

Vremea rea continua sa dea romanilor mari emotii din ce in ce mai mari. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, joi, o avertizare cod rosu, scrie DC News. Avertizarea.

Vine URGIA! Hidrologii au emis COD ROSU de inundatii

Hidrologii au emis, joi, atentionare cod rosu de inundatii pentru rauri din judetul Timis. Ca urmare a propagarii viituriilor formate anterior in amonte, se vor produce in continuare cresteri importante de.

Cod rosu de ploi torentiale in judetul Botosani

Mai multe localitati din judetul Botosani sunt vizate de un cod rosu de averse torentiale si grindina, in aceasta dupa-amiaza, pana la ora 19:30, potrivit unei avertizari a Administratiei Nationale de.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )