Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie, cresc amenzile pentru soferi de la 1 ianuarie. Care este motivul

B1 B1,
Atentie, cresc amenzile pentru soferi de la 1 ianuarie. Care este motivul

2021 vine cu vesti proaste pentru soferi. Se scumpesc amenzile, efect al instabilitatii guvernamentale si al problemelor economice determinate de criza COVID-19. Astfel, de la 1 ianuarie, punctul amenzii va creste. continuă pe B1

Cu cat cresc amenzile de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru toti soferii din Romania!

Actuala situatie politica da peste cap multe lucruri care ar fi trebui reglementate din timp. Efectul instabilitatii guvernamentale se va resimti si asupra amenzilor rutiere. Astfel ca, din ianuarie am putea vedea o crestere semnificativa a acestora. Scumpirea amenzilor rutiere din ianuarie Actuala situatie politica si lipsa unui Guvern va duce la cresterea unor preturi, .

Leguma care este sfanta pentru sanatate. E antibioticul naturii

De data aceasta iti prezentam o leguma extraordinara pentru sanatate, denumita si antibioticul naturii. Radacina acestei legume are numeroase beneficii, find adesea comparata cu ghimbirul. Leguma care este sfanta pentru sanatate Dar superputerea acestei plante este ascunsa chiar in radacina miraculoasa, ca un morcov alb. Hreanul, caci despre el este vorba, este folosit de secole .

Care este starea lui Liviu Dragnea dupa ce a fost diagnosticat cu Covid

Fostul lider al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a fost testat pozitiv pentru Covid-19, miercuri, starea acestuia fiind necunoscuta. Liviu Dragnea, infectat cu Covid-19. Care este starea sa Fostul.

Cum pui varza murata cu apa oparita. Care este secretul acestei retete folosita rar de romani

Cum sa pui varza murata la fermentat pentru iarna si sa-ti iasa perfect? Este un secret pe care doar unele gospodine din cateva zone il folosesc. Ce trebuie sa faci pentru a o consuma crocanta si peste multe luni? Cum sa pui varza murata? Apa oparita la aceasta e foarte importanta Varza murata este extrem .

Simona Halep, atacata in SUA. Care este motivul pentru care nu si-ar merita locul in clasament

Simona Halep a avut un sezon in care a legat 18 victorii consecutive si a castigat nu mai putin de trei turnee WTA. Dar la nivel de turnee de Grand Slam nu a impresionat. Semifinala de la Australian Open este singurul ei rezultat notabil in competitiile majore. La US Open 2020 a decis sa nu .

Muschi de vita cu legume. Care este reteta secreta a lui Chef Sorin Bontea

Reteta perfecta pentru vineri seara muschi de vita cu legume. Care este modul de preparare al celebrului chef Sorin Bontea? Ai mai jos ingredientele, cantitatile si secretul care sigur te va ajuta sa le oferi celor dragi o cina spectaculoasa. Reteta lui Sorin Bontea pentru muschi de vita cu legume Chef Sorin Bontea vine .

DOCUMENT: Guvernul aproba astazi proiectul de hotarare prin care este prelungita starea de alerta cu inca 30 de zile

Guvernul se reuneste vineri in sedinta, de la ora 10. 00, pentru a a aproba proiectul de hotarare prin care este prelungita starea de alerta pe teritoriul Romaniei cu inca 30 de zile, incepand din 14 decembrie, a anuntat seful DSU Raed Arafat, potrivit News.

Codrin Stefanescu a vorbit cu Liviu Dragnea: M-a asigurat ca va lupta pentru viata sa Care este starea fostului lider PSD, confirmat cu COVID

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu spune ca l-a sunat Liviu Dragnea - confirmat cu COVID-19 - si l-a rugat sa transmita tuturor ca starea sa de sanatate nu s-a agravat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )