Libnet.ro
UNICEF

12:45

Atentie, parinti. Boala cronica de care sufera o treime dintre copii, din cauza ghiozdanului prea greu si a telefonului

Playtech Playtech,
Atentie, parinti. Boala cronica de care sufera o treime dintre copii, din cauza ghiozdanului prea greu si a telefonului

Telefonul, tableta sau ghiozdanul ii afecteaza din ce in ce mai mult pe copii. Mai nou, exista o boala cronica de care au inceput sa sufere mai bine de o treime dintre copiii romanilor. Din pacate, lista gadget-urilor care tot apar nu scurteaza deloc lista lucrurilor care ii fac dependenti si care ii imbolnavesc. Ce . continuă pe Playtech

Medicii confirma: Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor (FOTO)

Mihai Bendeac a marturisit ca sufera de depresie de mai multi ani. Totusi, asta l-a determinat sa caute si mai insistent raspunsuri la intrebarile sale si a ajuns astfel la concluzia ca nu trebuie sa mai.

Telefonul, tableta si ghiozdanul ca o ghiulea fac ravagii: o treime dintre copiii romani sufera de o boala cronica

Un copil roman din trei sufera de afectiuni cronice. Aceasta este concluzia alarmanta a celui mai recent studiu care si-a propus sa evalueze nivelul de dezvoltare fizica si a starii de sanatate la copiii si tineriii din colectivitatile scolare din mediul urban si rural. Concret, 28,1 % din copii sunt bolnavi, iar repartizarea pe mediul din care provin arata ca, procentual, cei din mediul urban sunt mult mai afectati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )