Libnet.ro
UNICEF

05:30

Atentie, parinti! Plamanii copiilor in pericol din cauza unui lucru banal. Aveti mare grija!

Antena3 Antena3,
Atentie, parinti! Plamanii copiilor in pericol din cauza unui lucru banal. Aveti mare grija!

Dezvoltarea plamanilor copiilor poate fi afectata de microparticulele de plastic din cauciucurile autovehiculelor eliberate in atmosfera, conform unei investigatii efectuate in Marea Britanie, citata luni de. continuă pe Antena3

AFP: Tensiune diplomatica intre Romania si Ungaria din cauza unui cimitir

Tensiunea a crescut vineri intre Romania si Ungaria, care s-au invinuit reciproc pentru ciocnirile ce au izbucnit intr-un cimitir militar din Transilvania, pe fondul tensiunilor recurente dintre nationalistii din ambele tabere, relateaza AFP.

Plasticul din cauciucuri afecteaza plamanii copiilor. Studiu

Dezvoltarea plamanilor celor mici este influentata si de microparticulele de plastic din cauciucurile autovehiculelor eliberate in aer, potrivit unui studiu facut public de britanici.

Melescanu spune ca il informase pe Dragnea ca Romania poate pierde locul in Consiliul de Securitate al ONU din cauza intentiei de a muta ambasada din Israel

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, admite ca discutiile din spatiul public privind mutarea ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim a fost una dintre problemele care au dus la votul tarilor arabe pentru un loc nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, loc pe care Romania l-a pierdut. intrebat daca i-a spus lui Liviu Dragnea, atunci presedinte al Camerei Deputatilor, ca discutiile legate de mutarea ambasadei ar putea face ca Romania sa nu obtina locul nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, Melescanu a afirmat ca l-a informat pe fostul lider al PSD, cu titlu personal.

Neymar risca sa piarda colaborarea cu Nike din cauza suspiciunilor de viol

Reprezentantii companiei de articole sportive Nike s-au declarat foarte ingrijorati de acuzatiile de viol aduse impotriva starului brazilian Neymar, avand indoieli legate de continuarea parteneriatului cu Neymar, considerat cel mai scump jucator de fotbal din lume, scrie CNN.

Cat plastic mancam, din cauza poluarii: cantitatea este socanta

Prima simptoma a poluarii consta intr-o cantitate semnificativa de plastic gasita unde nu te astepti. Din pacate, o parte din acel plastic ajunge sa fie mancat de oameni. Un nou studiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )