Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie, romani! Ce se intampla cu pielea voastra daca stati prea mult timp in fata ecranelor digitale

Playtech Playtech,
Atentie, romani! Ce se intampla cu pielea voastra daca stati prea mult timp in fata ecranelor digitale

Din cauza pandemiei de coronavirus, multi dintre noi lucram de acasa sau studiem online, iar asta inseamna mai mult timp petrecut in fata ecranelor digitale. De asemenea, statul pe telefon afecteaza memoria, concentratia, vazul si da dureri de spate si de gat. Iar mai nou, cercetatorii au observat ca afecteaza, in plus, si pielea. Ce . continuă pe Playtech

Atentie, romani! Alimentele astea te fac mai inteligent. Ce trebuie sa mananci zilnic pentru sanatatea creierului tau

A manca bine este bine atat pentru sanatatea ta mentala, cat si pentru cea fizica. Dar ce alimente sunt deosebit de importante pentru a va mentine substanta gri fericita si sanatoasa? Ramane sa descoperim impreuna, in randurile ce urmeaza. Alimentele astea te fac mai inteligent Indiferent daca doriti sa va optimizati nutritia in timpul sezonului .

Atentie, romani! Se dau bani de la stat pentru cei nascuti intre acesti ani. Care e suma primita

Ca sa incurajeze activitatea sportiva printre copiii nascuti intre 1 ianuarie 2005 si 31 decembrie 2014, Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta prin care sa acorde fiecarui copil ce se va inscrie la un club sportiv, pentru a practica sport de performanta, un voucher care valoreaza 300 de lei. Se dau bani pentru copiii nascuti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )