Libnet.ro
UNICEF

05:30

Atentie, romani! Mii de romani au ramas fara bani pe card. Cine sunt cei vizati

Playtech Playtech,
Atentie, romani! Mii de romani au ramas fara bani pe card. Cine sunt cei vizati

Pentru ca nimic nu e sigur pe lumea asta, daca avem falsa senzatie ca sistemele de internet banking sau sistemul de plati cu cardul sunt infailibile, ne-am putea insela amarnic. Este li cazul uneia din marile banci comerciale din Romania. Probleme de functionare la ING Bank ING Bank Romania ca parte a ING Group, este . continuă pe Playtech

Atentie romani! Este posibil sa va fi disparut bani de pe card. Sunati URGENT la banca. Institutia a dublat toate tranzactiile voastre, din greseala

Mai multi clienti ING Bank au fost luati prin surprindere weekend-ul acesta, dupa ce au constatat ca sume importante de bani le-au disparut brusc din conturi. Reprezentantii bancii ING au transmis ca unele tranzactii au fost procesate de doua ori.

Mii de bucuresteni au ramas fara apa calda in ultimele zile De ce si cum explica reprezentantii Primariei Capitalei ca in mai multe zone afectate nu figurau avarii

In ultimele zile, mii de bucuresteni din Sectoarele 2 si 3 ale Capitalei au ramas fara apa calda si au postat sute de mesaje de nemultumire pe retelele de socializare. Oamenii nu stiau de ce este oprita apa calda, cand se remediaza problema si de ce strada sau blocul lor nu apare pe lista unde sunt avarii si acuzat ca Termoenergetica si Primaria Capitalei manipuleaza datele. Contactati de HotNews. ro, reprezentantii companiei Termoenergetica spun ca problemele au aparut deoarece CET Sud a intrat in revizie si a fost nevoie de lucrari la retea pentru ca apa calda sa ajunga si in Sectoarele 2 si 3.

Atentie, romani! Greseala care ii poate aduce o amenda de 1.160 de lei

Trotineta electrica, rapida in marile aglomerari urbane si convenabila ca si consum, prinde tot mai mult teren in tara noastra. Putini stiu insa ca mersul pe trotineta poate aduce o amenda imensa, daca nu se circula pe acolo pe unde prevede legea. Atentie, romani! Aceasta greseala poate aduce oricui o amenda de 1. 160 de lei .

Atentie romani, anunt important despre pensii. Metoda noua pentru recalcularea pensiilor. Cum intram in lumea civilizata

Un nou anunt important despre pensiile romanilor a fost facut de catre Ministru Muncii, Violeta Alexandru. O noua metoda de recalculare va intra in actiune. Care este noua metoda de recalculare a pensiilor. Un anunt important de care romanii trebuie sa stie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru vorbeste despre marirea pensiilor. Nu este vorba despre celebra majorare .

Spitalul militar mobil din Timisoara a ramas fara locuri libere la patru zile de la deschidere

Instalat in urma cu trei luni si deschis saptamana trecuta, spitalul mobil militar din Timisoara a ramas fara paturi libere dupa numai patru zile. Spitalul este ridicat pe un stadion din oras si, de miercuri pana duminica, a primit 56 de pacienti.

Pericol pentru toti cei cu centrale de apartament electrice. Asa pot ramane fara bani

Tentativa de frauda la adresa clientilor Electrica! Compania Electrica Furnizare anunta existenta unei tentative de phishing prin intermediul careia clientii sunt notificati cu privire la emiterea unor facturi si indemnati sa faca plata acestora prin accesarea unui link reprezentand un numar de cont. Clientii sunt sfatuiti sa nu introduca date cu caracter personal sau sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )