Libnet.ro
UNICEF

08:15

Atentie, soferi! Cand schimbam cauciucurile de vara? Titi Aur: Esti vinovat!

Antena3 Antena3,
Atentie, soferi! Cand schimbam cauciucurile de vara? Titi Aur: Esti vinovat!

Expertul in conducere defensiva, Titi Aur, a explicat care este cel mai bun moment pentru a schimba cauciucurile de vara cu cele de iarna si cand reprezinta cauciucurile de iarna un pericol. continuă pe Antena3

Ce surpriza! Cand se fac cele mai multe accidente rutiere. Atentie, soferi, momentul este unul total neasteptat

Pe sosele. accidente cu autovehicule sunt experiente destul de frecvente. Unii soferi au vazut accidente de masina in timp ce conduceau. Altii au experimentat ei insisi. Cu toate acestea, exista unele situatii, zone si momente ale zilei in care soferii sunt mai vulnerabili la confruntarea cu o coliziune. Cand se fac cele mai multe accidente .

Tempestini, in linie dreapta spre un record istoric. Se apropie rapid de Titi Aur

Simone Tempestini a devenit campion national absolut de raliuri pentru a cincea oara in ultimii sase ani si este la numai trei lungimi in urma legendarului Titi Aur. La numai 26 de ani, pilotul nascut in Italia si stabilit in Romania de 12 ani, si-a asigurat titlul in acest weekend, chiar acasa, la Raliul Transilvaniei, organizat la Cluj Napoca.

Mare atentie, soferi! Nicusor Dan anunta revolutie in traficul din Bucuresti. Ce masuri vor fi luate: Le dam o luna de acomodare soferilor

Vesti bune pentru milioane de bucuresteni! Nici nu si-a intrat bine in functie, dar are planuri extraordinar de bune pentru problemele majore ale Bucurestiului. Dupa ce a dat asigurari ca apa calda si caldura nu vor mai lipsi in aceasta iarna, Nicusor Dan atinge un alt punct sensibil al bucurestenilor: traficul. Viitorul primar a explicat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )