Libnet.ro
UNICEF

18:30

Atentie, soferi! Codul Rutier, modificat special pentru vizita Papei Francisc in Romania

Antena3 Antena3,
Atentie, soferi! Codul Rutier, modificat special pentru vizita Papei Francisc in Romania

Papa Francisc soseste in Romania vinerea aceasta, iar autoritatile au luat masuri speciale pentru ca Suveranul Pontif sa se simta in largul lui. Una dintre cerintele Papei a necesitat chiar modificarea Codului. continuă pe Antena3

SCHIMBARE SOC a CODULUI RUTIER: AMENZI URIASE pentru toti romanii care fac ASTA...

Soferii romani trebuie sa cunoasca noile prevederi din Codul rutier privind plata amenzilor. Astfel, de acum, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de lege, in termen de.

GUVERNUL APROBA FONDUL DE GARANTARE CA POSIBIL ADMINISTRATOR SPECIAL PENTRU PILONUL II Cabat: Pilonul II de pensii nu va mai fi privat, daca va fi administrat de stat

Guvernul a aprobat ca Fondul de Garantare a Drepturilor din Sistemul de Pensii Private sa poata deveni administrator special pentru fondurile de pensii administrate privat din cadrul Pilonului II, propunere venita din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a anuntat, dupa sedinta de Guvern de joi, ministrul Finantelor Publice Eugen Teodorovici.

Unitatile de invatamant din Capitala pot decide daca suspenda cursurile si joi pentru vizita Papei Francisc

Unitatile de invatamant pot lua decizia de a suspenda orele de curs si pentru ziua de joi cu ocazia vizitei Papei Francisc in Romania. Pentru aceste decizii e necesara aprobarea consiliilor de administratie,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )