Libnet.ro
UNICEF

13:15

Atentie, soferi. Cum sa iti protejezi masina in timpul iernii. Cele mai utile trucuri care te tin departe de service

Playtech Playtech,
Atentie, soferi. Cum sa iti protejezi masina in timpul iernii. Cele mai utile trucuri care te tin departe de service

Specialistii atrag atentia ca frigul poate sa ne trimita masina in service, in cazul in care nu tinem cont de cateva reguli de baza, necunoscute, poate, pentru unii. Cele mai utile trucuri care te tin departe de mecanic. Cum sa iti protejezi masina in timpul iernii? Inginerul Alex Domide a dat un interviu pentru Adevarul, . continuă pe Playtech

Cum iti protejezi masina pe timpul iernii. 8 trucuri care te tin departe de service

Iarna vine la pachet cu temperaturi foarte scazute, gheata si strat consistent de zapada, toate acestea avand un impact negativ asupra masinii dumneavoastra, in cazul in care nu tineti cont de cateva reguli aparent simple.

Cum sa iti dezgheti masina in doar 5 minute. Cele mai utile trucuri pentru soferi

Iarna ne-a luat pe nepusa masa, dupa ce in prima luna a sezonului rece ne-a intampinat cu temperaturi de primavara. Iata cum sa-ti dezgheti masina in 5 minute! Zapada a inceput de acum sa le dea batai de cap soferilor. Uite cele mai utile trucuri care sa-ti salveze timpul si energia! Ianra 2020: Cum sa-ti .

Cod rutier 2020. Atentie, soferi. Ce se intampla cu cei care primesc amenzi in alte state UE

Noi schimbari in Codul Rutier 2020! Ce se va intampla cu conducatorii auto care primesc sanctiuni in alte state din Uniunea Europeana? Acum le va fi mult mai usor sa plateasca. Cod rutier 2020. Atentie soferi! Prin indeplinirea unor conditii, o amenda de circulatie primita de romani in alt stat din UE, poate fi recunoscuta .

Cod rutier 2020. Atentie, soferi. Cum puteti lua iarna o amenda de 2.900 de lei. Multi uita de asta

Soferii trebuie sa stie asta! Cum pot lua conducatorii auto o amenda de 2. 900 de lei iarna aceasta? Desi sunt experimentati in ale condusului, multi uita de asta. Cod Rutier 2020: Cum poti lua o amenda de 2. 900 de lei? Zapada a venit din cursul serii trecute si deja a facut ravagii pe tot teritoriul .

Cum sa iti DEZGHETI MASINA in DOAR 5 MINUTE! GRESEALA URIASA pe care o fac TOTI SOFERII ROMANI

O problema des intalnita pe vreme de iarna este inghetarea si aburirea geamurilor de la masina. Daca atunci cand nu esti pe fuga, acest lucru n-ar fi un stres major, ce te faci atunci cand esti deja in intarziere,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )