Libnet.ro
UNICEF

22:30

Atentie, soferi! Greseala banala pe care o faci la volan si care te poate lasa fara 1.000 de lei in buzunar

Playtech Playtech,
Atentie, soferi! Greseala banala pe care o faci la volan si care te poate lasa fara 1.000 de lei in buzunar

Politia Romana ii avertizeaza pe soferi ca pot primi amenzi usturatoare, daca nu le permit soferilor blocati in intersectii sa iasa din aceasta situatie! Iar amenzile nu sunt deloc de neglijat, dupa cum sustin chiar oamenii legii. Amenzi usturatoare pentru soferii care nu le permit colegilor din trafic sa paraseasca intersectia Ordonanta de urgenta a . continuă pe Playtech

Atentie, soferi. Cum iti poate fi furata masina chiar de sub nas. Multi au picat in capcana

Ca peste tot in lume, atunci cand te afisezi pe strada cu un bolid de cateva sute de mii de euro, devi tinta sigura pentru hoti. Acelasi lucru se intampla si in Africa de sud. Scuderia din Africa de Sud i-a avertizat pe proprietarii locali de de existenta unui grup de hoti care opereaza .

Cod rutier 2020. Atentie, soferi! Se schimba legea. Ce soferi vor ramane fara permis timp de un an

Codul rutier va suferi noi modificari majore din iulie 2020. Conform Ordonantei de urgenta nr. 132020 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, s-au mai produs cateva schimbari de care orice participant la trafic, in calitate de sofer trebuie sa tina cont. Cod rutier 2020. Atentie, .

Cum se descurca Dacia Duster pe teren accidentat. Greseala majora care te poate costa scump

Trei tineri din judetul Suceava au plecat sa testeze o Dacia Duster pe teren accidentat. Si au testat-o in fel si chip, in cel mai interesanta experienta din viata lor, dupa cum aveau sa declare la finalul expeditiei. Trei tineri au vrut sa vada cum se descurca Dacia Duster pe teren accidentat Au plecat pe .

Atentie, soferi! Amenzile vor fi DRASTICE! Noi modificari BOMBA la Codul Rutier

Soferii din Romania trebuie sa se pregateasca pentru noi schimbari bomba in Codul rutier. Un proiect de modificare a Codului Rutier prevede sanctiuni pentru soferii care consuma alcool sau fac depasiri pe li.

Analiza banala care depisteaza cancerul inainte de aparitia simptomelor

Exista o analiza despre care specialistii spun ca depisteaza cancerul inainte de aparitia simptomelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )