Libnet.ro
UNICEF

20:00

Atentie, soferi! Masinile parcate neregulamentar in Sectorul 3 din Capitala vor fi ridicate

Antena3 Antena3,
Atentie, soferi! Masinile parcate neregulamentar in Sectorul 3 din Capitala vor fi ridicate

Atentie soferi! Masinile parcate neregulamentar in Sectorul 3 vor fi ridicate, incepand de joi. Primaria a anuntat ca automobilele vor fi transportate intr-un spatiu special amenajat din strada. continuă pe Antena3

O primarie de sector ridica iar masinile parcate neregulamentar: Taxa de recuperare e uriasa

Primaria Sectorului 3 demareaza joi procedura de ridicare a vehiculelor stationate neregulamentar, taxa de recuperare a unui autoturism depasind in unele situatii si 500 de lei. Potrivit procedurii,.

O primarie de SECTOR ridica iar masinile parcate neregulamentar. Taxa de recuperare e uriasa

Primaria Sectorului 3 incepe de joi procedura de ridicare a vehiculelor stationate neregulamentar. Taxa de recuperare poate depasi 500 de lei. Personalul specializat din cadrul Serviciului Administrativ se va ocu.

Revin hingherii de masini in Capitala. O primarie de sector reincepe ridicarea masinilor parcate neregulamentar

Primaria Sectorului 3 a anuntat ca, de joi, demareaza procedura de ridicare a vehiculelor stationate neregulamentar. Taxa de recuperare a unui autoturism poate depasi 500 de lei.

Faze tari: Adevarul despre ce se intampla cu creierul dupa ce mori; Superba comuna din Apuseni unde primesti 1.000 de euro daca te muti. Ce conditii trebuie sa indeplineasca doritorii; Modurile ridicole prin care oamenii au cautat sa arate mai bine

Masinile parcate neregulamentar de la malul marii, acoperite cu hartie igienica de nemultumiti Romanii ajunsi la mare in ultimele zile au avut mari batai de cap cu turistii care au parcat pe. Povestea lui Jean Chrissoveloni, stra-stranepotul celui care a pus bazele primei banci romanesti acum 170 de ani Stra-strabunicul a pus bazele primei banci autohtone. Dupa 170 de.

O primarie de sector reincepe ridicarea masinilor parcate neregulamentar. Ce suma trebuie sa plateasca vinovatii pentru a-si recupera autoturismele

Primaria Sectorului 3 demareaza de joi, 3 mai, procedura de ridicare a vehiculelor stationate neregulamentar. Taxa de recuperare a unui autoturism poate depasi 500 de lei. Potrivit procedurii, activitatile.

Incident socant pe o strada din Capitala. Un sofer a fost la un pas de a-l lovi pe un tanar, dupa ce acesta i-a reprosat ca nu opreste la trecerea de pietoni

Incident socant pe o strada din Bucuresti. Un sofer nemultumit de reactia unui pieton accelereaza si aproape il loveste pe tanarul care ii reprosase ca nu e atent si ca oprise tarziu la.

Al doilea transplant pulmonar a fost facut n noaptea de luni spre marti la Spitalul Sfnta Maria din Capitala

Echipa Spitalului Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a efectuat in noaptea de luni spre marti al doilea transplant pulmonar bilateral, la un pacient de 47 de ani cu boala bronsectatica, anunta unitatea medicala. Conform sursei citate, pacientul se afla in sectia de terapie intensiva si are o evoluttie postoperatorie favorabila, potrivit news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )