Libnet.ro
UNICEF

05:45

Atentie, soferi! Taxele de pod de la Fetesti si rovinieta nu pot fi platite prin SMS

Adevărul Adevărul,
Atentie, soferi! Taxele de pod de la Fetesti si rovinieta nu pot fi platite prin SMS

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat duminica ca nu functioneaza serviciul de plata prin SMS a rovinietei sau a taxelor de pod. Plata prin SMS este cel mai des folosita pentru a achita taxa de pod de la Fetesti, duminica fiind o zi extrem de aglomerata pe Autostrada Soarelui. continuă pe Adevărul

Bataie de joc: e cel mai aglomerat weekend de la mare, dar taxele de pod de la Fetesti si rovinieta NU pot fi platite prin SMS

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca sunt probleme la plata taxei de pod de la Fetesti si a rovinietei. Sistemul de plata prin SMS a picat chiar duminica, zi in care zeci de mii de turisti se vor intoarce de la mare. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta .

VIDEO Atentie, soferi! Razie pe Autostrada Soarelui, in drumul spre mare. Politistii au adus si un elicopter

Politistii au facut razie pe Autostrada Soarelui, vineri, 5 iulie 2019, la kilometrul 190 pe sensul de mers spre Constanta. Actiunea oamenilor legii a fost demarata in contextul in care pe litoral are loc in aceste zile festivalul Neversea, iar zilele trecute DIICOT a capturat o masina plina cu droguri, pregatita pentru petrecerile de la .

Rovinieta 2019. Unde sunt camerele pentru depistarea soferilor care nu platesc rovinieta si taxa de pod Fetesti

Rovinieta 2019: vesti proaste pentru soferii romani, dar si cei straini. Autoritatile au amplasat mai multe camere de depistare a celor care circula fara o vinieta valabila, asa ca ar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )