Libnet.ro
UNICEF

10:30

Atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Bulgaria. MAE: Ploi abundente si polei in mai multe regiuni

Adevărul Adevărul,
Atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Bulgaria. MAE: Ploi abundente si polei in mai multe regiuni

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca miercuri si joi, intreg teritoriul tarii va fi afectat de caderi insemnate de precipitatii sub forma de ploaie, pe alocuri cu formare de polei. Au fost emise mai multe coduri portocalii si galbene care vizeaza anumite regiuni. continuă pe Adevărul

Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Franceza ca sunt in curs de organizare actiuni de protest, cu blocaje in mai.

MAE: Atentionare de calatorie pentru Franta din cauza actiunilor de protest

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Franceza ca sunt in curs de organizare actiuni de protest, cu blocaje in mai multe puncte de pe teritoriul Frantei inclusiv Teritoriile de peste Mari).

Noi vesti proaste pentru romanii cu credite: Indicele Robor, de neoprit

Robor la trei luni este de neoprit. Marti, indicele in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei a ajuns la 3,24%, potrivit BNR Totodata, indicele Robor la sase luni a ajuns la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )