Libnet.ro
UNICEF

10:16

Atentionare meteo! Cod galben de ninsoare si viscol in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Atentionare meteo! Cod galben de ninsoare si viscol in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, avertizare cod galben de ninsoare si viscol pentru sapte judete din tara, in unele zone stratul de zapada fiind consistent. Potrivit. continuă pe Antena3

Noua atentionare meteo: Ninsorile vor continua n cea mai mare parte a tarii si se va forma polei. Localitati ramase fara curent electric si scoli nchise

Meteorologii spun ca ninsorile vor continua in cea mai mare parte a tarii si se va depune un nou strat de zapada, iar in estul, centrul si sud-estul tarii se va forma polei. Administratia Nationala de Meteorologie a transmis, luni, o nou informare potrivit careia de la ora 12. 00 si pana marti la aceeasi ora vor fi ninsori si se va depune un nou strat de zapada. Ninsorile din ultimele ore au creat deja probleme in mai multe judete din tara, cele mai afectate zone fiind Timis, Vrancea, Bihor, Sibiu si Brasov. Localitati intregi au ramas fara curent electric, scolile si gradinitele fiind inchise. De asemenea, cursele de pe aeroportul din Sibiu au avut intarzieri de peste o ora, iar in Hunedoara au fost emise avertizari de avalansa.

Avertizare de la ANM: Vremea se schimba in aceasta noapte! Cod portocaliu de viscol in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod portocaliu de viscol pentru zona de munte a judetelor Prahova, Arges si Dambovita, valabila pana luni, la ora 2:00. Potrivit.

VIDEO Buzaul se afla sub avertizare meteo cod galben de ninsori, lapovita si polei

Ninge in zona de munte a judetului Buzau, circulatia rutiera desfasurandu-se in conditii de carosabil acoperit pe alocuri cu zapada si vizibilitate scazuta. Vantul continua sa sufle cu putere in zona de campie, spulberand zapada si aducand-o pe carosabil.

Vin ninsorile! Judetul Gorj se va afla sub avertizare meteorologica Cod Galben si Cod Portocaliu

Cea mai mare parte a judetului Gorj se va afla sub avertizare meteorologica de Cod Galben. De asemenea, zona de nord a judetului se va afla sub avertizare de Cod Portocaliu, intre 14 si 16 decembrie.

Ninsori, lapovita si polei n aproape toata tara. Mai multe judete, sub cod galben sau protocaliu

ANM a emis ieri o informare meteo de ninsori, lapovita, ploi si polei, valabila pana duminica, ora 18. Administratia Nationala de Meteorologie a emis si un cod galben si unul portocaliu pentru mai multe judete din tara. 31 ANM a emis, sambata, un cod galben de precipitatii mixte care depun polei, valabil pana la ora 13. 00 in judetele Valcea, Olt si Dolj. Tot in aceste judete este valabil si un cod galben de vant, care va avea intensificari cu viteze la rafala de 55-60 km/h. 15 Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a informat ca, sambata, din cauza ninsorilor, aeronavele pot decola cu o intarziere de aproximativ 30 de minute si chiar peste. La acest moment nu sunt curse anulate.

Ninsori, lapovita si polei n aproape toata tara, ncepnd de vineri seara. Mai multe judete, sub cod galben sau protocaliu

ANM a emis o informare meteo de ninsori, lapovita, ploi si polei valabile de vineri, ora 19. 00, si pana duminica, ora 18. Administratia Nationala de Meteorologie a emis si un cod galben si unul portocaliu, valabile in mai multe judete.

Vreme de iarna n aproape toata tara. Coduri portocaliu si galben n mai multe judete

Aproape toata tara se afla, incepand de vineri, sub o informare meteo de ninsori, lapovita, ploi si polei, valabila pana duminica, ora 18. De asmenea, meteorologii au emis si doua coduri - unul cod galben si unul portocaliu - pentru mai multe judete din tara. Potrivit Departamentului pentru Situatii de Urgenta, vremea de iarna a creat probleme in sapte judete ale tarii. Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna pe majoritatea arterelor rutiere din judetele aflate sub atentionari meteorlogice. 22 Reprezentantii ISU Valcea anunta ca doar una dintre victimele accidentului produs sambata pe DN 67, in Bunesti, a murit, cealalta fiind preluata de un echipaj medical si dusa in coma la spital. Explicatiile au venit dupa ce, initial, informatia a fost ca doua persoane si-au pierdut viata. in zona ninge viscolit si este zapada pe carosabil.

Avertizare meteo! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in orele urmatoare in zone din trei judete din partea de est si sud-est a.

Cod galben de ninsori in Maramures

O avertizare Cod galben d ninsori abundente a fost emisa pentru mai multe zone din tara, printre care si judetul Maramures. Potrivit meteorologilor, se vor inregistra ninsori abundente in perioada urmatoare.

O ambulanta care trebuia sa ajunga la un pacient dializat a ramas blocata in zapada pe un drum judetean din Olt. Cod galben de vant pentru sambata dimineata

Mai multe incidente, in noapte de vineri spre sambata, 14/15 decembrie 2018, pe drumurile din judetul Olt, zapada viscolita punand probleme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )