Libnet.ro
UNICEF

07:00

ATENTIONARE pentru romanii care pleaca in concediu in Grecia! GREVA GENERALA

B1 B1,
ATENTIONARE pentru romanii care pleaca in concediu in Grecia! GREVA GENERALA

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Federatia Navala Panelena a anuntat organizareaunei greve, de 24 de ore,. continuă pe B1

MAE: Avertisment pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia. Risc ridicat de incendii din cauza caniculei si vantului!

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecua ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de incendiu.

MAE a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia. La ce se expun romanii care merg acolo in vacanta

Ministerul Afacerilor ExterneMAE) a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care se afla sau intentioneaza sa mearga in Grecia. Mai clar, MAE informeaza ca exista un risc ridicat de incendiu de padure, grad 4 din 5, pentru ziua de marti, 25 iunie. Acesta este declansat pe fondul vantului si al temperaturilor ridicate in Peninsula .

ALARMA! O noua atentionare de calatorie din partea MAE: PERICOL mare pentru romanii care se pregateau sa plece in vacanta

Ministerul Afacerilor Externe a emis o noua atentionare de calatorie. De aceasta data este vorba despre Grecia, acolo unde exista un risc ridicat de incendiu de padure pentru data de 25 iunie.

Avertizari pentru romanii din strainatate din cauza valului de caldura

Sunt avertizari pentru romanii care se afla in strainatate, din cauza valului de caldura care afecteaza toata Europa. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare pentru romanii cu planuri de.

Alerta pentru toti romanii care au centrale termice pe gaz! Avertizare de ultim moment!

Probleme serioase pentru romanii care au centrale termice pe gaze naturale. in cazul unei ierni grele acesti romani ar putea sa ramana in frig, conform unui anunt al companiei E. Continuarea, pe.

AVERTISMENT fara precedent pentru ROMANII din strainatate! Parasiti de URGENTA ACEASTA TARA!

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru toti romanii care intentionau sa mearga in Franta, in conditiile in care Meteo France a anuntat un episod de canicula intensa in.

Putini romani stiu asta! Cum se poate cumpara vigneta pentru Bulgaria

Veste buna pentru romanii care merg in concediu in Bulgaria sau o traverseaza pentru a ajunge in Grecia. in prezent, toti participantii la trafic care calatoresc in Bulgaria pot achizitiona vinieta.

ALERTA! Meciul Romaniei U21, in pericol!? Atentionare de ULTIMA ORA din partea Ministerului Afacerilor Externe

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii care intentionau aflati in Italia pe 26 si 27 iunie, in conditiile in care mai multe regiuni ale tarii se confrunta cu un.

Romanii care se vor auto-recenza la Recensamantul din 2021 vor primi o zi libera de la angajator

Institutul National de Statistica introduce posibilitatea ca la Recensamantul populatiei din 2021, romanii sa se auto-recenzeze prin intermediul Internetului, acestia fiind recompensati cu o zi libera de catre angajatori, potrivit proiectului de lege privind organizarea Referendumului. Dovada auto-recenzarii on-line se realizeaza prin prezentarea unui cod de confirmare a incheierii cu succes a auto-recenzarii, iar ziua libera va fi acordata se acordata in cel mult 12 luni. Vezi aici proiectul de lege privind Recensamantul.

Ministerul Afacerilor Externe, avertizare pentru romanii care calatoresc in Italia. Va fi Cod rosu de canicula

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Italiana ca, in conformitate cu datele transmise de Ministerul Sanatatii, miercuri si joi, mai multe regiuni ale tarii se confrunta cu un val de canicula.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )