Libnet.ro
UNICEF

20:30

Atentionare de vant puternic pentru mai multe judete. Meteorologii vorbesc despre rafale de pana la 100 km/h

Adevărul Adevărul,
Atentionare de vant puternic pentru mai multe judete. Meteorologii vorbesc despre rafale de pana la 100 km/h

Douasprezece judete se afla, vineri, sub cod galben de vant, a carui viteza poate ajunge si pana la 90 - 100 km/h. continuă pe Adevărul

Meteo. Avertizari meteo pentru mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi avertizari nowcasting Cod galben de intensificari ale vantului, valabile pe raza a opt judete din zona Moldovei, respectiv in localitati din.

Cod galben de vant puternic pentru opt judete. Care sunt zonele vizate

Meteorologii a anuntat un Cod Galben de vant puternic in judetele Suceava, Vaslui, Bacau, Vrancea, Botosani, Neamt, Galati si Iasi. Rafalele de vant vor ajunge 50-60 km/h, izolat 70 km/h, informeaza.

Alerta meteo de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic in opt judete din zona Moldovei si, respectiv, Cod galben de ceata si vizibilitate.

Norul de praf saharian este deasupra Romaniei. in mai multe judete a plouat cu apa si noroi

Un nor de praf saharian a ajuns in Romania, iar in judetele din vestul tarii a plouat cu apa si noroi. Meteorologul de serviciu al Centrului Meteo Regional Banat Crisana, Robert Balazs, a declarat,.

Opt judete din Moldova, sub atentionare cod galben de vant puternic pana la ora 14.30

Opt judete din Moldova sunt sub atentionare cod galben de vant puternic, joi, pana la ora 14. 30, iar alte cinci judete sunt sub avertizari cod galben de ceata pana la ora 10.

Cod galben de vnt puternic pentru opt judete, valabil pna la ora 14:30

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting Cod Galben de vant puternic, valabila pentru opt judete, pana la ora 14:30.

VIDEO Bulgaria: Botez al focului controversat pentru unitatea anti-coruptie - O primarita a fost tinuta ncatusata mai multe ore pe o strada n centrul Sofiei

O primarita de sector din Sofia, capitala Bulgariei, acuzata ca a luat mita 500. 000 de euro, a fost tinuta incatusata mai multe ore pe o strada din centrul capitalei tarii vecine, in fata camerelor de luat vederi, in urma unei operatiuni a noii unitati specializate de lupta impotriva coruptiei, starnind dezbateri intense, scrie AFP.

Postul de radio Europa FM a fost vandut: Suma record pentru care proprietarul de la Sparta Praga a achizitionat mai multe radiouri din Europa de est

Postul de radio Europa FM a fost vandut. Grupul francez Lagardere ca a vandut mai multe radiouri din Romania, Cehia, Polonia si Slovacia, obtinand 73 de milioane de euro in urma tranzactiei, informeaza.

Investitorii straini i raspund sefului PSD: Cele mai multe dintre efectele economice negative reclamate recent de politicieni sunt rezultatul legislatiei adoptate fara o fundamentare economica

Cele mai multe dintre efectele economice negative reclamate recent de politicieni sunt rezultatul legislatiei adoptate fara o fundamentare economica prin studii de impact ce le-ar fi putut anticipa. FIC si intreg mediul de afaceri au recomandat constant realizarea unor astfel de studii si ne exprimam in continuare deschiderea sa contribuim la acestea, se arata intr-un comunicat transmis vineri de Consiliul Investitorilor straini. Reactia investitorilor straini vine la doar cateva ore dupa ce Liviu Dragnea a spus ca majorarea inflatiei este generata si de aceste companii cu capital strain care au majorat preturile cand au observat ca s-au marit veniturile romanilor.

Bistrita-Nasaud: Un agent a folosit masina de Politie ca sa transporte mai multe bidoane cu zer (VIDEO)

Sambata, un agent de politie imbracat in haine civile a fost surprins langa o fabrica de lapte din orasul Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, in timp ce descarca mai multe bidoane cu lichid, ce parea a fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2266 seconds )