Libnet.ro
UNICEF

11:45

Atentionare de vreme rea valabila pana duminica seara. Vor fi emise mai multe avertizari de cod galben

Adevărul Adevărul,
Atentionare de vreme rea valabila pana duminica seara. Vor fi emise mai multe avertizari de cod galben

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari de cod galben de ploi. in aceasta dimineata a intrat in vigoare o avertizare de vreme rea, valabila pentru toata tara, care va expira tot astazi, la ora 23. continuă pe Adevărul

Meteorologii anunta ploi pana duminica seara, in sud si sud-est

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de ploi insemnate cantitativ, valabila pentru ziua de duminica, pana la ora 23.

Meteorologii au emis o avertizare de ploi, valabila pana duminica la ora 23:00

Meteorologii au emis o avertizare de ploi valabila in toata tara, duminica, intre orele 4. 00 si 23. 00, in sud si sud-est fiind anuntate averse, vant puternic si descarcari electrice. Potrivit.

Ploile cauzeaza probleme in toata Romania: Inundatii, trafic ingreunat, accidente si alerte de vreme rea

Aproape toata tara este afectata, duminica, de ploi puternice, fiind semnalate probleme in trafic si probleme cu inundatiile. Astfel, centrul orasului Cernavoda a fost inunda in urma caderilor masive de.

Ialomita vizata de avertizarile meteo de vreme rea

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis o avertizare de ploi cu aspect de vijelie pentru dupa-amiaza zilei de duminica 30 iunie. Zonele vizate sunt sudul si sud-estul Romaniei. Judetul Ialomita nu va fi ocolit de ploi.

Cod galben de inundatii pe rauri din jumatatea de est a tarii, pana vineri seara

Mai multe rauri mici si afluenti din 14 judete, aflate preponderent in jumatatea de est a tarii, se afla sub atentionare de cod galben de inundatii pana vineri la ora 18. 00, informeaza Institutul National.

Cod galben de inundatii pe rauri din jumatatea de est a tarii, pana vineri seara

Mai multe rauri mici si afluenti din 14 judete, aflate preponderent in jumatatea de est a tarii, se afla sub atentionare de cod galben de inundatii pana vineri la ora 18. 00, informeaza Institutul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )