Libnet.ro
UNICEF

05:00

Atlantic Council: Top 10 riscuri si oportunitati pentru 2021

Adevărul Adevărul,
Atlantic Council: Top 10 riscuri si oportunitati pentru 2021

Atlantic Council of the US, organizatia neguvernamentala care sustine relatiile transatlantice si NATO, parte componenta a ATA-Asociatia Transatlantica, a dat publicitatii o lista care vizeaza cele mai importante 10 riscuri si cele mai relevante 10 oportunitati ale lumii in 2021. continuă pe Adevărul

ATLANTIC COUNCIL ANTICIPEAZA: 2021 va veni cu socuri neprevazute

Think tank-ul american a realizat un Top 10 al riscurilor care pot aparea anul viitor, iar printre acestea se numara adancirea crizei Covid, izbucnirea unei crize financiare globale, respectiv agravarea crizei alimentare, cu efecte devastatoare Multa lume isi pune sperantele in anul 2021, care ar trebui sa aduca redresarea dupa pandemia de Covid-19 din 2020, insa think tank-ul american de afaceri internationale Atlantic Council atrage atentia ca vor aparea alte socuri, neprevazute, anul viitor si, totodata, nu vor lipsi riscurile.

Top 10 casti gaming pentru cele mai tari senzatii in jocuri online

Nu exista un pasionat adevarat de gaming fara accesorii pe masura. Lumea tehnologiei s-a dezvoltat foarte mult chiar si atunci cand vine vorba de accesoriile ce relationeaza cu gadgeturile noastre preferate, in fata carora petrecem cea mai mare parte a timpului.

Top 10 cele mai citite carti in 2020

Editura Litera anunta care sunt lecturile de top alese de cititori in anul care tocmai se incheie, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )