Libnet.ro
UNICEF

06:00

Atlanticul de Nord, esential in competitia dintre Statele Unite si Rusia

Adevărul Adevărul,
Atlanticul de Nord, esential in competitia dintre Statele Unite si Rusia

Strategia de Aparare Nationala publicata de catre Departamentul american al Apararii, in 2018, a declarat o noua era a competitiei dintre marile puteri cu puteri revizioniste China si Rusia. continuă pe Adevărul

Phenianul a anuntat ca nu vor mai avea loc negocieri daca Statele Unite isi mentin politica

Coreea de Nord a transmis duminica ca nu este interesata sa continue negocierile privind programul nuclear daca Statele Unite nu renunta la politica ostila, a doua zi dupa esecul consultarilor din Suedia.

UE va lua masuri de retorsiune fata de noile tarife de 25% anuntate de Statele Unite

Uniunea Europeana va lua masuri de retorsiune fata de noile tarife de 25% anuntate de Statele Unite pentru importuri din UE, a anuntat ministrul german de Externe, Heiko Maas, in remarci publicate de presa vineri, transmite Reuters.

Statele Unite - acord pentru a impune tarife unor bunuri europene de 7,5 miliarde de dolari

Statele Unite au obtinut, miercuri, acordul Organizatiei Mondiale a Comertului OMC) pentru impunerea de tarife unor bunuri europene in valoare de 7,5 miliarde de dolari, intr-un litigiu legat de subventii ilegale acordate de Uniunea Europeana grupului Airbus, ceea ce risca sa declanseze un razboi comercial transatlantic intr-o perioada in care economia mondiala incetineste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )