Libnet.ro
UNICEF

08:00

O atleta de 25 de ani din Rusia a fost gasita moarta pe marginea drumului

Adevărul Adevărul,
O atleta de 25 de ani din Rusia a fost gasita moarta pe marginea drumului

Rusoaica Margarita Plavunova, specialista in probele de sprint si garduri, a murit la varsta de 25 de ani, in timp ce se antrena. Moartea ei a fost confirmata pe Instagram de iubitul sau, atletulPasha Sedykh. continuă pe Adevărul

Reactia autoritatilor romane la zvonurile privind un nor radioactiv venit din Rusia

A fost panica printre romanii care au primit un mesaj pe telefoanele mobile despre norul radioactiv din Rusia care ar fi ajuns si in tara noastra. La scurt timp, autoritatile statului i-au linistit pe.

O adolescenta de 15 ani din Galati a fost violata de tatal vitreg. Ce a urmat insa intrece orice imaginatie

O adolescenta de 15 ani, din comuna Grivita, a trecut prin momente cumplite, fiind violata de tatal vitreg. Fata si-a luat inima in dinti si i-a povestit mamei ororile la care a fost supusa, iar aceasta a sunat.

Doua statii de masurare a radioactivitatii din apropierea locului exploziei nucleare din Rusia au fost inchise dupa incident

Operatorul unei retele globale de senzori pentru radioactivitate a declarat, luni, ca doua statii ale sale din Rusia, aflate in apropierea locului exploziei misterioase care a avut loc pe 8 august, au fost inchise la doua zile dupa incident, existand ingrijorari cu privire la o posibila musamalizare efectuata de Moscova, informeaza Reuters.

Analize de radioactivitate, in nordul Romaniei. Ce indica raportul specialistilor, dupa explozia nucleara din Rusia

Dupa explozia nucleara din nordul Rusiei, din 8 august, au fost facute analize de radioactivitate, in nordul Romaniei. Ce indica raportul specialistilor? Analize de radioactivitate, in nordul Romaniei Joi, 8 august, in timpul testarii unei rachete cu propulsie nucleara, a avut loc o explozie la o baza din nordul Rusiei, regiunea Arhanghelsk. Pasul urmator a .

Doliu in lumea sportului! O tanara atleta de 25 de ani a murit in timpul antrenamentului

O atleta din Rusia, in varsta de 25 de ani, a fost gasita moarta pe marginea drumului, in timpul unui antrenament. Margarita Plavunova a fost gasita fara suflare intr-un sat din regiunea Tamblov.

TRAGEDIE in lumea sportului! ATLETA gasita MOARTA pe marginea unei strazi (FOTO)

Doliu in lumea sportului. O stea a ateletismului mondial a murit la doar 25 de ani. Rusoaica Margarita Plavunova a murit in timp ce se antrena, potrivit TASS. Voia sa prinda cu orice pret echipa olimpica din.

Adolescenta de 15 ani disparuta de acasa, din orasul Seini, gasita de politisti

O fata de 15 ani, data disparuta de la domiciliu, in orasul Seini, a fost recuperata de politisti si predata familiei. Purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes, a declarat miercuri ca.

Incidentul nuclear din Rusia a creat isterie in Romania. Farmaciile din Suceava, luate cu asalt

Desi autoritatile au negat caRomania este afectata deexplozia rachetei cu incarcatura nucleara produsa in Rusia, acest lucru nu i-a linistit pe Suceveni. Zeci de oameni auluat cu asalt .

Europa Libera: Cat de real este scenariul norului radioactiv din Rusia deasupra Romaniei?

Dupa explozia din nordul Rusiei, care a implicat material nuclear, au aparut temeri ca dimensiunile reale ale accidentului sunt ascunse, asa cum s-a intamplat la Cernobil. Radiatiile din Europa sunt insa in limite naturale, iar un expert explica cel mai pesimist scenariu pentru Romania.

Doua statii de monitorizare a radiatiilor din Rusia au incetat sa mai transmita date dupa explozia de la Severodvinsk

Operatorul retelei globale de senzori de radioactivitate a declarat luni ca doua statii ale sale in Rusia situate cel mai aproape de locul in care s-a produs explozia misterioasa din 8 august s-au deconectat la do.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )