Libnet.ro
UNICEF

01:05

O atleta din Braila a fost data disparuta: Elena Iuliana Gritca este de negasit de saptamana trecuta

B1 B1,
O atleta din Braila a fost data disparuta: Elena Iuliana Gritca este de negasit de saptamana trecuta

Una din cele mai bune altlete din Romania a fost data disparuta de familie, informeaza B1 TV. Elena Iuliana Gritca este eleva la Liceul cu Program Sportiv Braila. De curand s-a retras din activitatea. continuă pe B1

A plecat de acasa la o plimbare si nimeni a mai dat de ea. O fosta atleta din Braila a disparut

Elena are 18 ani si-a plecat de acasa, la plimbare. I-a dat mesaj mamei ei sa-i spuna ca se duce la Constanta iar de atunci nimeni n-a mai reusit sa dea de ea. Fata n-a mai lipsit niciodata de acasa asa ca.

Copilotul care a supravietuit prabusirii avionului din Braila, marturii emotionante

Pilotul avionului care s-a prabusit pe un camp din Braila a murit. Barbatul urma sa fie dus de urgenta cu un elicopter SMURD la un spital din capitala, insa medicii nu au mai apucat sa-l urce in aparatul de.

Campioana la atletism, disparuta de acasa

O fosta atleta din Braila a disparut de acasa de patru zile. Sportiva de 18 ani i-a spus mamei sale ca merge sa se plimbe, si nu s-a mai intors. A doua zi i-a spus femeii la telefon ca este in Const.

Raportul medico-legal in cazul pilotului mort in urma accidentului aviatic din Braila

Moartea pilotului avionului utilitar care s-a prabusit, sambata, in judetul Braila a fost una violenta si a fost cauzata de un soc traumatic si hemoragic, au concluzionat medicii legisti, in urma.

Investitii de 1,5 milioane euro in noua piata de gros din Braila

Consiliul Municipal a aprobat proiectul infiintarii unei piete de gros la Braila. Noua piata va fi situata in incinta Targului Obor, de pe Soseaua Ramnicu Sarat. Potrivit raportului tehnic de specialitate, proiectul vizeaza transformarea suprafetei de teren de 28. 404 mp aflata pe domeniul public al municipiului intr-o piata de gros moderna si functionala.

Ancheta a Parchetului Curtii de Apel Galati, dupa accidentul aviatic din Braila

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati a deschis o ancheta in urma prabusirii avionului utilitar in judetul Braila, cercetari in acest caz fiind desfasurate si de specialistii CIAS, dar si de.

Anchetatorii au inceput urmarirea penala in cazul accidentul aviatic din Braila

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati au inceput urmarirea penala pentru vatamare corporala din culpa si nerespectarea indatoririlor personalului aviatic, in legatura cu accidentul aviatic petrecut sambata in localitatea braileana Stancuta.

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati au inceput ancheta in cazul accidentului aviatic din Braila

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati au inceput urmarirea penala pentru vatamare corporala din culpa si nerespectarea indatoririlor personalului aviatic, in legatura cu accidentul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2892 seconds )