Libnet.ro
UNICEF

10:45

Atletico Madrid, a treia semifinala de Liga Campionilor in ultimii patru ani

Adevărul Adevărul,
Atletico Madrid, a treia semifinala de Liga Campionilor in ultimii patru ani

Trupa luiDiego Simeones-a calificat pentru a treia oara, in ultimii patru ani in penultimul act al celei mai galonate competitii intercluburi din lume. continuă pe Adevărul

VIDEO Atletico Madrid, in semifinale dupa 2-1 la general cu Leicester

Visul european a luat sfarsit pentru Leicester City, dupa ce a obtinut doar o remiza pe teren propriu cu Atletico Madrid, scor 1-1. Gratie victoriei din prima mansa scor 1-0), echipa lui Diego Simeone s-a calificat pentru a treia oara in ultimii patru ani in semifinalele Champions League.

LEICESTER CITY - ATLETICO MADRID LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE - VIDEO

ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE - VIDEO. Leicester inca mai spera la o calificarea in semifinalele CHAMPIONS LEAGUE. Englezii vor primi vizita lui Atletico.

Liga Campionilor: Atletico Madrid a remizat cu Leicester City, scor 1-1, si s-a calificat in semifinale/ Real-Bayern 1-2 dupa 90 de min. Real marcheaza de 3 ori in prelungiri si se califica

Echipa spaniola Atletico Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionior, dupa ce a terminat la egalitate, marti, in deplasare, scor 1-1 1-0), cu formatia engleza Leicester City, in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei, potrivit news. ro. Real-Bayern 1-2 si se joaca prelungiri. Real marcheaza de 3 ori in prelungiri si se califica in semifinale.

Liga Campionilor: Atletico Madrid a remizat cu Leicester City, scor 1-1, si s-a calificat in semifinale

Echipa spaniola Atletico Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionior, dupa ce a terminat la egalitate, marti, in deplasare, scor 1-1 1-0), cu formatia engleza Leicester City, in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei, potrivit news. ro.

Juventus rezista pe Nou Camp si elimina Barcelona din Liga Campionilor

A doua minune de la Barcelona nu a mai avut loc, iar Juventus Torino a obtinut calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, alaturi de AS Monaco, Real Madrid si Atletico Madrid. Meciul retur dintre.

Barcelona se loveste de zidul Juventus si paraseste Liga Campionilor

Al doilea miracol n-a mai fost reusit de Barcelona, echipa care a remizat scor 0-0 in returul cu Juventus de pe teren propriu, dupa ce in tur pierduse categoric cu 0-3. Echipa italiana se califica in semifinale alaturi de Real Madrid, Atletico Madrid si AS Monaco, tragerea la sorti fiind programata vineri la Nyon.

Atletico Madrid, prima echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor

Atletico Madrid este prima echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, dupa ce a terminat la egalitate cu Leicester City, 1-1 1-0), in deplasare, in mansa secunda.

Atletico Madrid opreste minunea Leicester City

Finalista editia trecuta a Ligii Campionilor, Atletico Madrid s-a calificat in semifinale dupa 1-1 in returul cu Leicester City, campioana surprinzatoare a Angliei din sezonul trecut.

LIVE BARCELONA - JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport - VIDEO

ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport - VIDEO. Barcelona si Juventus se intalnesc in mansa retur a sferturilor de finala din CHAMPIONS LEAGUE. Catalanii.

BARCELONA - JUVENTUS LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport - VIDEO

ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport - VIDEO. Barcelona si Juventus se intalnesc in mansa retur a sferturilor de finala din CHAMPIONS LEAGUE. Catalanii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )