Libnet.ro
UNICEF

07:00

ATP Basel: Roger Federer, in semifinale dupa ce Stan Wawrinka a declarat forfait

Hotnews Hotnews,
 ATP Basel: Roger Federer, in semifinale dupa ce Stan Wawrinka a declarat forfait

Cap de serie numarul 7, Stan Wawrinka a declarat forfait, iar Roger Federer favorit numarul unu) a obtinut calificarea in semifinalele de la Basel fara sa evolueze. continuă pe Hotnews

VIDEO ATP Basel: Roger Federer continua cursa pentru titlu Elvetianul a pierdut doar trei game-uri in fata moldoveanului Radu Albot

Roger Federer 3 ATP) continua cursa pentru al zecelea titlu de la Basel. Elvetianul l-a invins pe moldoveanul Radu Albot 49 ATP), scor 6-0, 6-3, dupa o ora si trei minute de joc si s-a calificat in sferturi.

ATP Basel: Roger Federer, calificat in semnifinale fara sa joace

Tenismanul elvetian Roger Federer s-a calificat in semifinalele turneului ATP de la Basel, dotat cu .

ATP Basel: Roger Federer, calificat in turul secund

Tenismanul Roger Federer a obtinut, luni, o calificare facila in turul doi la turneul de Basel, cast.

ATP Basel: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in semifinale

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer a obtinut calificarea in semifinalele turneului de la Basel de categorie 500), dupa ce a trecut, scor 7-67), 7-5, de dublul britanic Jamie MurrayNeil Skupski.

ATP Basel: Marius Copil, eliminat in primul tur de Roberto Bautista-Agut Romanul va iesi din Top 150 mondial (Rezultatele zilei)

Marius Copil, finalist al editiei din 2018, a fost invins, marti, in primul tur al turneului de la Basel, de spaniolul Roberto Bautista-Agut 10 ATP, favorit 4), scor 6-4, 7-5. Meciul a durat o ora si 35 de minute.

ATP Basel: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, calificati in sferturi

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer RomaniaOlanda), cap de serie numarul 4, s-a calificat in sferturile turneului ATP de la Basel Elvetia).

CM Rugby: Arbitrul Jaco Peyper nu a mai fost delegat pentru semifinale, dupa ce a aparut alaturi de fanii galezi intr-o fotografie

World Rugby nu l-a mai delegat pe arbitrul Jaco Peyper la semifinalele Cupei Mondiale din Japonia, dupa scandalul declansat de fotografia in care apare alaturi de fani galezi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )