Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATP Miami: Felix Auger-Aliassime (18 ani), turneul carierei - in semifinale dupa o victorie in doua seturi cu Borna Coric

Hotnews Hotnews,
 ATP Miami: Felix Auger-Aliassime (18 ani), turneul carierei - in semifinale dupa o victorie in doua seturi cu Borna Coric

Canadianul Felix Auger-Aliassime 18 ani) a devenit cel mai tanar tenisman din istoria turneului Masters 1. 000 ATP de la Miami Florida) care reuseste sa se califice in semifinalele acestei competitii, dotata cu premii totale in valoare de 8. 455 dolari, invingandu-l in doua seturi, 7-63), 6-2, pe croatul Borna Coric, intr-o partida disputata miercuri. continuă pe Hotnews

VIDEO ATP Miami: Canada la inaltime: Felix Auger-Aliassime (18 ani) si Denis Shapovalov (19 ani), in sferturile competitiei / Stefanos Tsitsipas a fost eliminat (Rezultatele zilei)

Canada isi face simtita prezenta in lumea tenisului. Dupa ce Bianca Andreescu 18 ani) a urcat pana pe locul 23 in circuitul fetelor, nici baietii nu se lasa mai prejos. Felix Auger-Aliassime 18 ani) si Denis Shapovalov 19 ani) s-au calificat in sferturile competitiei de la Miami. in aceeasi faza au mai ajuns Roberto Bautista-Agut, John Isner, Borna Coric, Kevin Anderson si Frances Tiafoe.

Aproape am plans /terifiant / film socant, vazandu-l iti doresti sa nu fie real, insa este, si eu am fost orfan alb - impresii dupa Festivalul One World Romania scrise de studenti de 17-18 ani

Studentii anului intai de la stiintele Comunicarii, Litere, Universitatea Bucuresti au mers la Festivalul One World Romania. Studentii iti povestesc ce-a insemnat experienta One World Romania. Ai sub ochi cateva din filmele vazute. Au vazut si sexualitate Touch me Not) si trafic juvenil de droguri Camorra), au vazut si transexuali Corbii), dar si cantitatea din comunism Raspunderea pentru calitate). Dar ce-i mai important, tu ai sub ochi felul in care la 17-18 ani ei au vazut crampeie din viata-viata. Cronicile, impresiile, socurile si neplacerile AICI:.

Un tanar palestinian de 18 ani, voluntar in echipele de salvare, a fost impuscat mortal de armata israeliana

Fortele israeliene au impuscat mortal un tanar palestinian de 18 ani voluntar in echipele de salvare, in timpul unui raid al armatei care a vizat o tabara de refugiati in Betleem, din zona ocupata a Cisiordaniei, scrie Al-Jazeera. Sajid Muzher a fost impuscat in abdomen si mai tarziu a murit pe masa de operatie la Spitalul Beit Jala, au declarat surse medicale palestiniene.

ATP Miami: David Ferrer si Grigor Dimitrov, eliminati in turul trei; Roger Federer, fara emotii in optimi (Rezultatele zilei)

David Ferrer a parasit turneul Masters de la Miami in turul al treilea, ibericul fiind invins in trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-3, de Frances Tiafoe. Partida a durat doua ore si 26 de minute. Roger Federer a prins un bilet pentru optimi dupa un succes fara prea mari emotii 7-5, 6-3) cu Filip Krajinovic.

VIDEO ATP Miami: Roger Federer, victorie in doua seturi in fata lui Daniil Medvedev / Duel cu Kevin Anderson in sferturi

Roger Federer s-a calificat in sferturile turneului de la Miami, dupa ce l-a invins pe Daniil Medvedev 15 ATP), scor 6-4, 6-2. Elvetianul a avut nevoie de o ora si doua minute pentru a trece de rus. in sferturi, Fedex se va intalni cu sud-africanul Kevin Anderson.

VIDEO ATP Miami: Novak Djokovic, in optimi - Milos Raonic, eliminat (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic continua cursa spre al saptelea sau titlu la Miami, sarbul trecand in trei seturi, scor 7-5, 4-6, 6-1, de argentinianul Federico Delbonis. Pentru un loc in sferturi, Nole se va duela cu Roberto Bautista Agut ibericul a trecut in acest an de Djokovic in semifinalele de la Doha).

VIDEO Afacerea unui roman intors dupa 18 ani petrecuti in Franta. Si-a deschis o ferma de capre franceze de rasa. Fiecare exemplar vandut are pedigree

Un roman in varsta de 50 de ani a lasat strainatatea si s-a intors acasa, in comuna damboviteana Ocnita, acolo unde a pus bazele unei afaceri cu pedigree. Vinde capre din rasa Alipina Franceza doar pentru material genetic.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )