Libnet.ro
UNICEF

08:30

ATP Miami: Radu Albot, aproape de surpriza cu Roger Federer; Anderson si Tsitsipas merg mai departe; Zverev, Cilic si Khachanov au parasit competitia (Rezultatele complete)

Hotnews Hotnews,
 ATP Miami: Radu Albot, aproape de surpriza cu Roger Federer; Anderson si Tsitsipas merg mai departe; Zverev, Cilic si Khachanov au parasit competitia (Rezultatele complete)

Moldoveanul Radu Albot 46 ATP) i-a pus mari probleme lui Roger Federer. Radu a castigat primul set 6-4), a avut minge de break la 4-4 in setul secund, insa Fedex si-a aratat experienta si s-a impus cu 7-5, 6-3. in turul al treilea s-au mai calificat Kevin Anderson 6 ATP) si Stefanos Tsitsipas 10 ATP), in timp ce Alexander Zverev 3 ATP), Marin Cilic 11 ATP) si Karen Khachanov 12 ATP) au fost eliminati. continuă pe Hotnews

ATP Miami: Moldoveanul Radu Albot, duel cu Roger Federer in turul secund

Tenismanul moldovean Radu Albot, care are un debut excelent de sezon, va juca impotriva elvetianului Roger Federer in runda a doua a turneului ATP Masters 1. 000 de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 8. 455 dolari.

VIDEO A luptat eroic, insa a fost invins de Roger Federer. Radu Albot paraseste turneul de la Miami dupa ce a fost la un pas de performanta carierei

Tenismanul moldovean Radu Albot 29 de ani) a confirmat forma extraordinara in care se afla si l-a invins in primul set, la turneul ATP Masters 1000 Miami, pe Roger Federer 37 de ani). Elvetianul insa a revenit spectaculos si a castigat celelalte doua seturi.

Radu Albot va juca cu Roger Federer la turneul din Miami

Radu Albot, numarul 46 mondial, il va intalni pe elvetianul Roger Federer, in turul doi la turneul ATP Masters 1000 de la Miami. Asta dupa ce a trecut de australianul Matthew Ebden, locul 50 mondial, scor 6-0, 1-2. Ebden s-a retras in setul doi din cauza accidentarii, transmite IPN.

Radu Albot a acces pe tabloul principal la turneul din Miami

Radu Albot, numarul 46 mondial, s-a calificat pe tabloul principal al turneului ATP Masters 1000 Miami Open 2019. Aceasta dupa ce tenismenul moldovean a dispus cu 6-3, 7-5 de americanul Mitchell Krueger, locul 170 mondial, transmite IPN.

ATP Miami: Novak Djokovic, victorie in fata lui Bernard Tomic; Dominic Thiem si Kei Nishikori au fost eliminati (Rezultatele complete)

Novak Djokovic s-a calificat in runda a treia a turneului ATP Masters 1. 000 de la Miami, dupa ce l-a invins pe australianul Bernard Tomic, scor 7-62), 6-2. Dominic Thiem 4 ATP, proaspat campion la Indian Wells) a parasit competitia dupa ce a fost invins de polonezul Hubert Hurkacz 54 ATP). Nici Kei Nishikori 6 ATP, cap de serie nr. 5) nu a reusit sa treaca mai departe, japonezul pierzand in fata sarbului Dusan Lajovic, clasat pe locul 44 mondial.

ATP Miami: Horia Tecau si Jean Julien Rojer au fost eliminati in primul tur

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a fost eliminata, sambata, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Miami.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )